sysek27 Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 No ja się też już łapię albo? elyta jedzie sama:decayed: Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 tak czy jadę ale nie z Wami:grin:, ja i tak nie jechałbym więc luzik, jaja se robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No ja się też już łapię albo? elyta jedzie sama:decayed: Taaa elyta, zobaczymy kto bedzie miał najdłuższą litanie usterek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Haha ja to już widzę we wtorek. Adam bierz twój aparat firmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A po co aparat? Zrobimy fotorelacje "spotkanie właścicieli audi w serwisie":polew:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja jade z przekonaniem że mam wszystko sprawne, a jak coś znajdą to powiem że w drodze do Aso musiało się zepsuć bo takie drogi dziurawe w czewie mają ---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:18 ---------- A po co aparat? Zrobimy fotorelacje "spotkanie właścicieli audi w serwisie":polew:? ciekawe czy będziecie mieli takie humory jak dają liste usterek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Odrazu po flache pojedziemy bo nic innego nam nie pozostanie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 A po co aparat? Zrobimy fotorelacje "spotkanie właścicieli audi w serwisie":polew:? Chciałem uwiecznić minę kolesia co moje auto zobaczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To lepiej dyktafon i nagrać "niech pan nawet nie wjeżdża bo ja juz widze ze te auto jest zarwane":decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Obawiam się że mają za wysokie progi jak na moje nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 chyba na twoje osłony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jakie osłony:eusathink: Aaaa te w garażu:doh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 przynajmniej na wadze straciłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tomasz. To remontujesz parcha czy na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja bym na części to sprzedał za duża szkoda żeby naprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No ale i tak za dużo teraz nie wyciągnie ale to jego sprawa. Niech zrobi co twierdzi za słuszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tomasz. To remontujesz parcha czy na części? A co się stało bo chyba mnie coś ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Było booom:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcuso86 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kurcze z autem masakra:kwasny:, a juz tak odwalone było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi