Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Lublinieckie [Niedziela 02.11.14 godz 16.00 McDonald ] ZAPRASZAMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoko Simon bo michier kupił 2.0 tfsi i teraz kozaczy. A że Marcuso to jego Przyjaciel to teraz razem kozaczą:grin:

Nie rozpierdalaj mnie. Ja nie powiem kto kozaczy najbardziej ze wszystkich tutaj:facepalm:

Opublikowano

Dokładnie Adam jestem kozak jakoś to nikomu nie przeszkadza tylko Tobie i Michałowi:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
A bo ja akurat mam wolną niedziele tak od ruskiego roku :)

Trzeba z kierownictwem rozmawiać. Puma już chyba nie chce kresek ze mną robić :cry:

Why me to czy puma chce czy nie chce zależy tylko i wylącznie przede wszystkim od tego czy masz wiecej pod masą czy mniej od niego:decayed:

Ostatnio polataliśmy trochę po obwodnicy :naughty: Trzeba się kiedy zebrać i spotkać na mc :good: Na luz chłopaki wrzucić :wink:

Opublikowano

Za dużo pary...bo zima trza w tłoki to zapodać :P a tak byłem ostatnio na spocie w Cz-wie z naszego klubu w 2007 gdzieś tak :) i 2008 czy 9 na 3stawach :P czyli zanim McD wybudowali...

A sysek B6 mam po B5 jesienią zmieniłem...

Chyba na lodowisko wyskocze :)

Opublikowano

Podobno niweluje koleiny na drodze... :)

---------- Post dopisany 15-02-2013 at 22:09 ---------- Poprzedni post napisany 13-02-2013 at 21:22 ----------

Właśnie zmieniłem napinacz paska wieloklinowego :) odrazu cisza :) W starym była wytłuczona tuleja plastykowa i wypłynął smar z łożysk rolki. Bardzo się ucieszyłem że kupiłem INA bo oryginalny też był taki. A wszystko bez rozbierania przodu :)

Opublikowano
  • Autor

No i bardzo ładnie. Czasem małe rzeczy a cieszą :wink:

---------- Post dopisany 17-02-2013 at 03:51 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 00:43 ----------

Puma przez tego maka to wczoraj wieczorem jak strzała przeleciałeś :facepalm: Czemu nie wchodziłeś do środka? Ze Sławkiem kawkę piłem :naughty:

Opublikowano

PUMA wzrok Ci szwankuje, że kolegów nie poznajesz:decayed:

Opublikowano

Mama mówi patrz ktoś ci kiwa z tego audi ale za późno:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ----------

No i bardzo ładnie. Czasem małe rzeczy a cieszą :wink:

---------- Post dopisany 17-02-2013 at 03:51 ---------- Poprzedni post napisany 16-02-2013 at 00:43 ----------

Puma przez tego maka to wczoraj wieczorem jak strzała przeleciałeś :facepalm: Czemu nie wchodziłeś do środka? Ze Sławkiem kawkę piłem :naughty:

Miałem doła musiałem se pozapierdalać:decayed: Nie wchodziłem bo na roboczo byłem:wink:

Opublikowano
Mama mówi patrz ktoś ci kiwa z tego audi ale za późno:decayed::decayed::decayed:

Nie no spoko rozumie, ale żeby mama zwracała większą uwagę na audi niż Ty:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie no luz blues :wink: Wychodzę na dwór i cię było ze świateł słychać jak muzą dawałeś :song:

Opublikowano

W sumie Sysek to nie powiedziała że z AUDI:grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ----------

Nie no luz blues :wink: Wychodzę na dwór i cię było ze świateł słychać jak muzą dawałeś :song:

BOSE:kox::kox::kox::kox:

Opublikowano

No ja...ale zauważyła:wink:

Opublikowano

No dokładnie ja patrzałem na tą laskę co po chodniku szła:grin:

Opublikowano
  • Autor

Bose robi robotę :good:

Opublikowano

Zgadzam się ogromna różnica jest co do seryjnego nagłośnienia.

Opublikowano
  • Autor

Ja teraz żałuje że jak audio robiłem i dywan był wyciągnięty że wtedy bose nie wpakowałem za jedną robotą :doh:

Opublikowano
Ja teraz żałuje że jak audio robiłem i dywan był wyciągnięty że wtedy bose nie wpakowałem za jedną robotą :doh:

Założysz bez problemu bez wyciągania dywanu :kox:

Opublikowano
  • Autor

Założysz bez problemu bez wyciągania dywanu :kox:

Lepiej jak wszystko jest zrobione tak jak ma być :wink: