Opublikowano 3 Maja 201313 l Ale zmokłem Ja podjechałem patrzę nikogo nie ma to się zebrałem do domu jak się wyrobię to może w tą niedzielę podjadę na moment. Byle lepsza pogoda była:facepalm:
Opublikowano 3 Maja 201313 l Toście spota zrobili Najpierw Puma podjechał, przejechał i pojechał i później Sysiek to samo A Simon biedny na parkingu czekał Ja przejechałem patrzę nikogo nie ma więc pojechałem co byś chciał robić, oglądać w taką pogodę a jeść mi się nie chciało miejmy nadzieję, że w niedzielę będzie lepsza aura a SIMON Ty taką szarą B6 avant jeździsz bo mijałem się z taką na światłach na obwodnicy:wink: ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Patrick a telefon gdzie masz?
Opublikowano 3 Maja 201313 l Toście spota zrobili Najpierw Puma podjechał, przejechał i pojechał i później Sysiek to samo A Simon biedny na parkingu czekał Ja przejechałem patrzę nikogo nie ma więc pojechałem co byś chciał robić, oglądać w taką pogodę a jeść mi się nie chciało miejmy nadzieję, że w niedzielę będzie lepsza aura a SIMON Ty taką szarą B6 avant jeździsz bo mijałem się z taką na światłach na obwodnicy:wink: ---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Patrick a telefon gdzie masz? A to ty dzwoniłeś? Jakiś nowy nr? Jakiś ziomek z allegro mnie molestuje od paru dni a ma podobny numer więc nie odbieram:decayed:
Opublikowano 3 Maja 201313 l Teraz widzę że dzwoniłeś, miałem głos wyłączony po prostu. Przedtem ktoś do mnie dzwonił
Opublikowano 3 Maja 201313 l Sam nie wiem w sumie to nic ciekawego się nigdzie nie dzieje...a w domu mi się już siedzieć nie chce...
Opublikowano 4 Maja 201313 l Ja na razie siedzę w domu. Można się gdzieś skoczyć w sumie:wink: ---------- Post dopisany 04-05-2013 at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2013 at 20:44 ---------- To o której jutro ten spocik panowie robimy?
Opublikowano 4 Maja 201313 l Ja na razie siedzę w domu. Można się gdzieś skoczyć w sumie:wink:---------- Post dopisany 04-05-2013 at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany 03-05-2013 at 20:44 ---------- To o której jutro ten spocik panowie robimy? wszystko zależy od tego co będziemy dzisiaj robić
Opublikowano 5 Maja 201313 l I co dzieje się coś dzisiaj bo nie wiem jak sobie dzień zaplanować to 16.00 pasuje? Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 5 Maja 201313 l 17 może lepiej bo ja jeszcze nie za bardzo mogę autem jeździć...a kto jeszcze się wybiera?
Opublikowano 5 Maja 201313 l Ja do 19 mam czas więc to już za późno jak dla mnie. Niech będzie ta 17:decayed: