Krycha Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam chciałbym się zapytać czy ktoś już takie montował choćby takie jak z allegro? Jak się sprawują? Zapewniają sztywne zamontowanie głośnika? Pozdrawiam
Bartass_1 Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Froger sorka ( w nawiazaniu do rozmowy na gg ) niestety nie udalo mi sie zdobyć tych pierścieni. ;/ zaginely gdzies
Krycha Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Opublikowano 18 Listopada 2007 Bartas spoko, chyba będę musiał je sam zrobić albo kupić gotowy panel ale nie wiem jak z ich jakością.
Bartass_1 Opublikowano 19 Listopada 2007 Opublikowano 19 Listopada 2007 Słyszałem wiele dobrego na temat paneli phonocara . niestety nie moge poprzeć tych słów własnym obcowaniem z tym produktem.. Looknij jeszcze na strone michała car audio reda. tam jest fajnie pokazane jak sie zabrać za to ..
Krycha Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Opublikowano 19 Listopada 2007 Wiem patrzyłem na to :th: ale krzyknęli mi za taką instalacje 800zł więc tylko pozostaje samemu zrobić.
adadur Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja mam panele Phonocara. Ma to coś wady i zalety ale ogólnie przez to że wszystko trzyma sie na tapicerce boczka to mnie to drażni.
Rekomendowane odpowiedzi