malinek21 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam dzisiaj czyściłem turbo i mam kilka pytan co zrobic gdy są obrobione trzy srubki na imbusa albo torx te które trzymają kierownice w turbo,ktos wczesniej obrobił.Drugie pytanie czy stało sie coś jak lekko mi sie przyciął wirnik przy oddzielaniu ciepłej od zimnej strony turbiny.
wojtekce Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 w tej sytuacji ratuje Cię tylko regeneracja turbo w wyspecjalizowanym warsztacie
malinek21 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 ok ale zwiazane z tymi srubami czy wałkiem??
andrzej1706 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 mi tez się obrobiły te małe śrubki ale dałem rade jeszcze odkręcić kupiłem te małe śrubki chyba w castoramie i po sprawie
malinek21 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 na serio?Takie minimalne zblokowanie wałka i musi być renegeracja??
andrzej1706 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 jak minimalne i nie pokrzywiłeś łopatek to może coś z tego będzie a te śrubki w koncu odkręciłeś
malinek21 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nie bo wiesz to jest turbo ze tak powiem zastepcze miałem czas i rozebrałem ogólnie ten pierscien chodzi leciutenko kierowniczki chodzą płynnie i wtedy jak zobaczyłem te sróbki to postanowiłem dac sobie spokój.A co do tego wirnika to tak go minimalnie przycieło.
RAFLIK A4 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 nabij na te imbusowe śrubki torxa i odkręcisz bez problemu ja tak zrobiłem jak mi się imbusy zjechały.
Rekomendowane odpowiedzi