Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

gwiazdka na wyswitlaczu do czego słuzy??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!!

Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi .

Opublikowano
co ona oznacza jeli ja własczam lub nie

:shock: :shock: :shock:

to znaczy że klima jest włączona lub nie

Opublikowano
witam jesli ten temat juz był to z góry przepraszam ale jestem strasznie zapracowany i nie mam czasu poszukac dokładnei na forum sorki !!!

Wiec na wyswietlaczu pojawia sie taka gwiazdka (sniezynak) co ona oznacza jeli ja własczam lub nie ?? dzieki serdeczene za podpowiedzi .

no nie mow ze nie wiedziales co to lub ze nie wiesz ze masz klime :lol:

Opublikowano

pawelbig4, a o ktora gwiazdke Ci chodzi o ta na klimatronicu (to tak jak koledzy pisali)czy na fisie- pojawia sie po obnizeniu temp zewnetrznej ponizej 3C (chyba bo dokladnie nie pamietam ile)

Opublikowano

murzynku przeciez nie mamy zimy wiec wiadomo ze chodzi o klime raczej :razz:

Opublikowano

:shock: no mojej babci to bym się nie dziwił ale tobie, i nic nie zauważyłeś że robi się przyjemniej w aucie podczas gdy na zewnątrz ludzie z wywalonymi jęzorami chodzą :lol: . Aż strach pomyślec co będzie z twoją niunią jak czym prędzej instrukcji obsługi nie przeczytasz :!: jak nie masz to daj znać to ci wyślę :???:

Opublikowano

Witam.Posiadam A4 tdi 1998r. od nie dawna i mam climatrnic moj problem polega na tym ze nie wiem gdzie powinna byc wyswietlana temperatura jaka panuje na zewnatrz widzialem ze niektorzy maja na pulpicie lecz u mnie nie ma takiego wyswietlacza.Czy to prawda ze jak zaloze oryginalne radio to bedzie sie wyswietlac na nim? :?:

Opublikowano

Kolego po pierwsze to regulamin :!:

a z tym radiem to nie wiem gdzie to przeczytales bo radio takich danych ci nie poda temp jesli nie jest wyswietlana w zegarach (u mine nie ma :() to mozna ja sobie sprawdzic w klimatroniku

Przepraszam za OT

Opublikowano

potwierdzam tylko kody w klimatoniku no ale po co to komu bo jakoś dziwne te wskazania na tym klimatroniku tak samo jeśli chodzi o prędkość to oszukuje :???:

Opublikowano
jeśli chodzi o prędkość to oszukuje

według mnie, może być inaczej

to jest prawidłowe wskazanie, a predkosciomierz zawyża

:twisted:

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi z tym regulaminem?Zapodaj temat bo jestem swiezak!!!A co do climatronica to mozna sprawdzic ale tylko temp ktora chcesz.

Opublikowano
  • Autor

dziekuje za tak liczne odpowiedzi . Chodzi o gwiazdke w klimie dokłdnie . taki sie włsnie domyslałem jak mówic e ale chciałem sie upewnic .

Pozdrawiam

Opublikowano

skoro wszystko jasne to zamykamy :cool:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.