Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Symphony II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam obecnie w mojej A4 radyjko Synphony I i mam pytanie czy będzie działało Synpchony II z b6 . Mam pełny Fis . Pozdrawiam

Opublikowano

zacznijmy od tego że różni się ono bardzo wymiarami :kox:[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 21:02_________________________________________________aa i pisze się symphony :wink4:

Opublikowano

właśnie różnią się wymiarami :decayed:

nie lepiej władować navi + ? lub jakies inne radyjo 2din ?

Opublikowano
  • Autor

ale podłączając navi będzie wszystko działało czy trzeba jakieś adaptery ? Oferuje mi facet navi plus samo urządzenie za 500 zł co o tym myślicie .Trzeba chyba dokupić jeszcze czytnik i antenę do gps-u .

Opublikowano

ale podłączając navi będzie wszystko działało czy trzeba jakieś adaptery ? Oferuje mi facet navi plus samo urządzenie za 500 zł co o tym myślicie .Trzeba chyba dokupić jeszcze czytnik i antenę do gps-u .

dokładnie trzeba kupić GPS, montujesz go pod zmieniarką w bagażniku :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

czyli opłaca sie zakup za 500 plus reszta ?

Opublikowano

czyli opłaca sie zakup za 500 plus reszta ?

za 800 stoi cała z tym pierdolnikiem do bagaznika :gwizdanie: wiec cena normalna, samo radio niedawno poszło za ok 400zł na alegro bo miałem przez chwile cheć zakupić, ale odpusciłem ten model :decayed:

Opublikowano
  • Autor

i co kupiłeś ?

Opublikowano

i co kupiłeś ?

narazie jestem w fazie poszukiwań, ale raczej to będzie 2DIN nie fabryczne z przekonaniem na jakiegos pionka :wink4:

Opublikowano

do navi plus (wersja dx) potrzebna tylko antena gps i płyta z mapami. a jak sie chce rozbudowac o inne funkcje tv i dvd to potrzebny jest tuner tv i odtwarzacz dvd. a zeby chodziło tmc i rds na fisie, to jeszcze tuner tmc

Opublikowano
  • Autor

o ja pitole to już lepiej kupić jakieś dobre radio 2din z tym wszystkim w środku . [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 15:14_________________________________________________A jeszcze jak jest z RDS-em na pełnym fisie przy innych radiach 2din ?

Opublikowano

przy symphony I nie ma problemu z rds na fisie, bo sygnał leci po kablach.

Opublikowano

o ja pitole to już lepiej kupić jakieś dobre radio 2din z tym wszystkim w środku . [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 15:14_________________________________________________A jeszcze jak jest z RDS-em na pełnym fisie przy innych radiach 2din ?

w nie orginalnych nie bedzie nic sie na fisie wyświetlało :confused4:

Opublikowano
  • Autor

a symphony II jak z RDS-em ?

Opublikowano

a symphony II jak z RDS-em ?

pewnie brak tak samo jak z concertem2 :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Kiedyś właśnie podłączyłem symhony II i działało ok ale nie było podświetlenia na całym radiu i RDS-u na Fisie . Jest coś nie tak z radiem czy potrzebna była jakaś przejściówka ?

Opublikowano

przejsciówka pomoze z podswietlaniem i ściemnianiem, ale radio i tak bedzie wyłączac sie co godzine

Opublikowano
  • Autor

A jaka to ma być przejściówka . Wszystkie wtyczki pasują idealnie z I do II chyba prócz anteny nie radiowej ale jakiejś innej . Czemu ma się tak wyłączać ?

Opublikowano

A jaka to ma być przejściówka . Wszystkie wtyczki pasują idealnie z I do II chyba prócz anteny nie radiowej ale jakiejś innej . Czemu ma się tak wyłączać ?

bo działa juz na magistrali cyfrowej, a w B5 jeszcze takiej nie ma trzeba ciagnać sygnał CAN z zegarów, rozwiazaniem będzie montaz can-bus adaptera z alegro ale jego koszt to drugie tyle co za radio :gwizdanie: według mnie wywalone pieniadze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

oki czyli Symphony II nadaje się jedynie do B6