Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tam radzilbym nie kupowac- powiem na spocie

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do spota to juz bedzie pewnie po zakupie...Wiec mow teraz :decayed:

Opublikowano

Ja wybieram się dzisiaj :hi:

Opublikowano
_________________________________________________A odnosnie wisco to u siebie tez przy rozrządzie zmieniałem...Małe łozysko a koszt dośc spory chyba ok 160 zł w Tranzax na W.Polskiego...[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 11:29_________________________________________________Podjedz tam Bartas bo ja za te pieniądze kupiłem oryginał kompletnie nie różniący sie niczym od tego które było Ori...

Mój mechanior znalazł mi za 150 zł i mówi, że to jest nie najgorsze.. Fabo czy Febo czy jakoś tak. Przy okazji chcę od razu wymienić plecionkę. Gorzej, że dziś już pewnie autka nie dostane :/

A jednak dorwał gdzieś ori za ok 200 zł ;]

Opublikowano

Ja tylko mowilem ze tam znalazłem oryginalne w atrakcyjenej cenie :decayed: A kto prócz Renia dzis zaszczyci nas swoją obecnością??Król torunskich szos,władca sieci elektroenergetcznej połnocnej polski,przywódca grupy Toruńskiej zjawi sie może??Majki bedziesz moze??Bo jakoś nie mozemy sie spotkać :wallbash:

Opublikowano

Nowek też będzie :good:

Opublikowano

Wiedz tak ja jestem zzaaa;d to bedzie ktos z laptopem strobo dropson??? bo na 7 calowym albo na tel nie bede pokazywal... :thumbdown:

Opublikowano

Zgraj to na jakąś płytkę, sprawdź czy da się odtworzyć i podrzuć w razie czego na spota.

Opublikowano

Reniu ja też od tygodnia planuję umyć... i od czasu jak go odebrałem od Konara nie był myty... :/ (prawie miesiąc). ja dziś niestety nie wpadnę, muszę robić za kierowcę dla ojca (%) :/

Opublikowano

aha czyli beda hmmm 3 osoby?? a majki cos ucichl.... chyab tez nie bedzie

Opublikowano

Ja umyłem jakos na dzien przed swietami jak było ciepło...Dwa dni jezdzenia i wygląda gorzej niz przed myciem :decayed:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 13:03_________________________________________________Sie juz tak nie bój na[ewno sie ekipa narysuje :kox:

Opublikowano
Ja umyłem jakos na dzien przed swietami jak było ciepło...Dwa dni jezdzenia i wygląda gorzej niz przed myciem :decayed:

Ale sumienie czyste :kox:

Opublikowano

reniu w domu czy w pracy?? moge ci podrzucic plytke umnie dziala... wgralem programy jakies do borobki tylko ze traile...

Opublikowano

Teraz w pracy. Z programami nie powinno być kłopotu ;)

Opublikowano

Spoko to widzim sie na spocie jakiegos szampana pijemy?? chociaz po lyczku jednym

Opublikowano

Co najwyżej Piccolo :decayed:

we_dwoje_4437.jpg

Opublikowano

to co nic nie wypijemy?? no chlopokooki kazdy wezmie kieliszek i do tesco wskoczymy po szampana: :disgust:

Opublikowano

Ty to masz juz pomysly :tongue4:

Opublikowano

Filip dzwonił, że też przyjedzie :good: No to teraz wujek Majki nie ma innego wyjścia jak się pojawić :naughty:

Opublikowano

Z nieoficjalnych zródeł wiem,ze Prezesura Torunia ma sie pojawić :kox: ale to pokątne informacje :tongue4: