Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie to obojętne gdzie,byle by nie było :foch:-ów

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fochy na spocie? Nie u nas :naughty: Na forum można się podroczyć :decayed:

Opublikowano

dokładnie tak :) więc jutro tesco? Majki nie denerwuj się tak bardzo :)

Opublikowano

Majki w przyszłym tygodniu mogę cię odwiedzić w Toruniu ;)

Opublikowano

Jasne że bym się skusił... Ale moja matka by mnie z torbami puściła no i przekracza trochę mój fundusz ... o niecałe 8 klocków ;([br]Dopisany: 20 Luty 2010, 09:40_________________________________________________bardziej w coś takiego celuje :cool1: :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11286138

Opublikowano

Nie widze na liscie starej gwardii?!

ja swoj samochod sprzedalem :cool1: wiec nie wiem co z jutrem :mysli:

Opublikowano

co kupujesz? dalej audi czy cos innego?

Opublikowano

dokładnie tak :) więc jutro tesco? Majki nie denerwuj się tak bardzo :)

spoko, jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem :gwizdanie: ciężko mnie zdenerwować :>

po prostu nie lubię dziadostwa, że w bydgoszczy jest więcej klubowiczów to spoko ale żeby każdy z was tutaj zrobił tyle kilometrów na spoty co ja to będzie dobrze lubię was i szanuję ale jakiś porządek musi być a nie w bydgoszczy teraz ciągle bo jest tak wygodnie, wygodnie to można w fotelu posiedzieć i na tv popatrzeć, nieraz trzeba się poświęcić niestety albo wcale się nie udzielać i nie będzie takich dyskusji

Opublikowano

co kupujesz? dalej audi czy cos innego?

raczej audi :)

Opublikowano

Świetnie rozumiem cie majki i innych towarzyszy z Torunia też . Fajnym kompromisem był ten zajazd w złe wsi , ale nie wiem czy innym klubowiczom by to pasowało :confused4::mysli:

Opublikowano

tu nie chodzi o kompromis, ja mogę podjechać w każde miejsce w polsce na ten spot, chodzi o porządek i dyscyplinę to podstawa wychowania :>

Opublikowano

Świetnie rozumiem cie majki i innych towarzyszy z Torunia też . Fajnym kompromisem był ten zajazd w złe wsi , ale nie wiem czy innym klubowiczom by to pasowało :confused4::mysli:

jako świerzak dziwie się że nie jest z góry ustalone że raz w bydgoszczy a raz w toruniu.troche to wygląda jak "spoty kujawsko-pomorskie w bydgoszczy" :gwizdanie:

Opublikowano

ja jak swiezak numer 2 popieram grzecha-s4 :cool1: :gwizdanie:

Opublikowano

Latem tak jest...ale zimą ciezko w Toruniu o parking podziemny wiec jedyna alternatywą jest zla wieś no ale to nie wszystkim na reke.Przyjdzie lato czy tam wiosna i bedzie Toruń i BYdgoszcz nie ma to tamto :kox: Bo mimo tego ze do bydgoszczy mam blizej to wole jechac do Torunia bo przynajmniej droga ładna :kox:

Opublikowano

Również nie mam problemu by podjechać gdzieś dalej, niejeden "zamiejscowy" spot zaliczyłem. Dziwię Ci się Majki że tak się napiąłeś i to w moim kierunku. Po prostu w tym tygodniu bardziej pasuje mi spot w Bydgoszczy i tyle. Widać nie potrafisz zrozumieć, że ktoś może mieć inne plany.

grzechu-s4... cały sezon tak właśnie jest, raz Bydgoszcz, raz Toruń i ja nie mam z tym problemu.

Opublikowano

miałem na myśli okres w którym ja bywam na spotach :)

Petara ta droga do Torunia faktycznie jest super :good:

Opublikowano

dobra skonczmy te glupie teksty :gwizdanie:

Tym razem Bydgoszcz (tesco) - nastepny spot TORUN :hi:

Opublikowano

Rafi będzie eSka? :) czy coś większego?

Panowie, ktoś kto mieszka bliżej Rafiego mógłby Go przywieźć..

Opublikowano

jedrekx startujemy z 4donu??może z kolegami z Torunia spikniemy sie na stacji w strzyżawie(ta przy moście) i razem podbijemy tesco??

Opublikowano

nie ma sprawy, możemy się umówić w tej strzyżawie tylko mówisz o Dulcecie, tak?.. tylko jeszcze niech się inni fordoniacy i ludzie z Torunia określą czy jadą z nami