Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a w Bydgoszczy gdzie mozna dobrego wirusa "złapać" :gwizdanie: i ile taka przyjemnosc moze kosztowac??

Na Sowiej ... ale nie polecano mi tego zakł. Niektórzy wolą jeździć do łodzi lub do wawy :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak pogoda? :>

Opublikowano

słonecznie :naughty:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:37_________________________________________________ :slina:

http://moto.allegro.pl/item946996225_audi_a4_1_8t_quattro_310_koni_s4_rs4_rs6_sti_evo.html[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 08:37_________________________________________________właśnie z żoną rozmawialem na temat kredytu ok.7 tyś który w całości przeznacze na mody w aucie :decayed: bardziej jest na tak,ale musi jeszcze to przemysleć....juz ja ją ukulam :cool1:

Opublikowano

To poźkowy "siwek" z klubu :naughty:

http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t70125.0.html

Grzechu... tyle siana w mody? Nie lepiej było łyknać B6? :mysli: Skoro mówisz że nie, to pochwal się jakie masz plany co do żabki :cool1:

Opublikowano

tzn to ona chce mnie przekupić w pewnej sprawie :gwizdanie: a ja dałem jej moje ultimatum :wink4:

chciałbym :

1.lampy polift(cos nie moge uzbierać na nie)

2.gwintowane zawieszenie(ostatnio na necie fajne znalazłem niemieckie)

3.odrestaurować i walnąć chromem felgi

4.konkretne audio z mega basem

5.ściemnić szybki

6. kiera w skóre

7.moc podnieść (jak Binek do 120KM)

8.i pare innych piedoł co do glowy wpadną

także te 7 to może być za mało[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 09:07_________________________________________________we łbie też mi siedzi zamontowanie ogrzewania postojowego :)

Opublikowano

a w Bydgoszczy gdzie mozna dobrego wirusa "złapać" :gwizdanie: i ile taka przyjemnosc moze kosztowac??

7.moc podnieść (jak Binek do 120KM)

Polecam udać się do fachmanów do wawki albo wrocka, niech zrobią indywidualny program. Pogadaj w tej kwestii z naszym rezaczem mocy, czyli Petarą :evil:[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 09:11_________________________________________________Odnośnie Webasto to temat niedługo stanie się nieaktualny... aż do przyszłej zimy ;)

Opublikowano

Webasto to tak przyszłościowo :decayed:

na razie szanse są 50/50 ale już nie raz ją namawiałem na moje zachcianki :evil:

Opublikowano

Ostatnio na aukcjach natknąłem się na kilka nadpalonych wraków... :naughty: olej webasto :tongue4:

Opublikowano

zaraziliście mnie na te mody :evil: a byłem taki nastawiony na serie :cool1:

Opublikowano

Artur... coś Ty narobił... teraz dopiero będzie tutaj cisza :nabijasie:

No dalej koleżanki i koledzy, wstawiać fotki, słówko napisać i po sprawie. Będziecie mieli lepsze foty to sobie je podmienicie. Do dzieła :a4fan:

Opublikowano

Grzegorzu... trzeba na to chłodnym okiem spojrzeć... za 2 lata będziesz się pewnie pozbywał autka (strzelam) które będzie miało 15 lat i większość kolegów będzie już smigała B6/B7... i sprzedasz za 1000zł więcej z wsadzonymi 7.000zł

jeśli Ci to nie przeszkadza to OK :wink4:

Opublikowano

Mam pytanko :) nie ma ktos moze miernika do sprawdzania grubosci lakieru? Kumpel chce kupic fure i sprawdzic wszystko ile sie da

Opublikowano

Artur ja jak będę robił program to w Super Chipie u Waldka na Sowiej.. mojego ojca wspólnik robił sobie tak program do A6 2.0 tdi i jest bardzo zadowolony

Opublikowano

Grzegorzu... trzeba na to chłodnym okiem spojrzeć... za 2 lata będziesz się pewnie pozbywał autka (strzelam) które będzie miało 15 lat i większość kolegów będzie już smigała B6/B7... i sprzedasz za 1000zł więcej z wsadzonymi 7.000zł

jeśli Ci to nie przeszkadza to OK :wink4:

Zdecydowanie popieram...
Opublikowano

Artur ja jak będę robił program to w Super Chipie u Waldka na Sowiej.. mojego ojca wspólnik robił sobie tak program do A6 2.0 tdi i jest bardzo zadowolony

To czy jest zadowolony nie świadczy o tym co to za program...U tuner "magików" z reguły właściciele aut są super zadowoleni w przeciwieństwie do ich silników które muszą ostro latać ze zbyt przeciążonymi jednostkami..Generalnie nie mam nic do Super Chipa żeby nie było bo z początku tez chciałem tam program robić ale pożniej jednak postanowiłem bujnąć się do Wawki do Rogala...Moze jak bede coś u siebie jeszcze modził to w Super Chipie bede robił korekte ale podkreślam "może"

A odnośnie modów wysoko finansowych również myśle ze gra nie warta świeczki...To jest tylko i wyłącznie pakowanie siana dla własnej przyjemności...Praktycznie nic z tego się nie wróci prócz tego iż bedzie to "bezcenne" dla właściciela :gwizdanie:

Opublikowano

Petara a ile taki chiptuning u Rogala kosztuje??

Opublikowano

wiem że to się nie zwróci...ale robie to tylko dla siebie,nie dla następnego właściciela.po za tym mam samochód na 5 lat w kredycie i tyle planuje go trzymać....chyba że zacznie się sypać :cool1:

Opublikowano

Wydaje mi sie ze placiłem 1.2k albo 1.3k ale nie pamietam dokładnie...[br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 17:18_________________________________________________Jednak nie...Sprawdziłem w wiadomosciach a tam jak byk mam ze 1.1K :kox:

Opublikowano

No tak ... z tego co wiem , to dla naszego klubu jest zniżka , a poza tym jak zebrałaby się wieksza liczba autek to też by to wyszlo taniej :wink4: