Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś pod Tesco?? pasuje mogą być tylko grube ryby;d :tongue4: godz 20??

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i jak? Jeśli ma wypalic to trzeba się szybciej orientować...

Opublikowano

ja odpadam dziś ... nauka :wallbash::sick3:

Opublikowano

ja tez dzisiaj odpadam...na 22 do pracy :confused4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:57_________________________________________________a nie lepiej latem pomyśleć o czymś takim....np jakiś piknik z dzieciakami i autkami na terenie ośrodka?? :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:58_________________________________________________można by jakis proporczyk na spokojne zrobić na pamiątke dla "Domu Dziecka",no i my na spokojne koszulki bysmy mieli i flage

Opublikowano

ja tez dzisiaj odpadam...na 22 do pracy :confused4:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:57_________________________________________________a nie lepiej latem pomyśleć o czymś takim....np jakiś piknik z dzieciakami i autkami na terenie ośrodka?? :mysli:[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 18:58_________________________________________________można by jakis proporczyk na spokojne zrobić na pamiątke dla "Domu Dziecka",no i my na spokojne koszulki bysmy mieli i flage

:good:

Opublikowano

Letnia akcja nie wyklucza wielkanocnej :gwizdanie:

Opublikowano

nie srajcie ogniem :tongue4:(jak to mówią),taka akcja musi być zapięta na ostatni guzik,a jak narazie to zrobiliśmy w tym kierunku kilka postów :przebiegly:

Opublikowano

Oczywiście że musi to być dograne na ostatni guzik, ale przede wszystkim musi być odzew i chęci. Sprawa naszych koszulek czy proporczyków to myślę, że najmniej istotna kwestia :tongue4:

Dalibyśmy radę ale w dwie, trzy osoby nie ma co się porywać, bo tylko można narobić zawodu :no:

Opublikowano

trzeba wybrać reprezentantów klubu i już... żeby cała ekipa się tam nie wysypała bo kocioł tylko się zrobi[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 19:46_________________________________________________proponuje 3 osoby-Reniu ,Majki,Filip[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 19:47_________________________________________________zobaczcie jak to zrobili koledzy z Hondy

http://www.mmbydgoszcz.pl/4589/2009/12/22/honda-team-bydgoszcz-odwiedzil-dom-dziecka-w-jaksicach?category=interwencje[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 19:49_________________________________________________i poproszę o żywy udział w temacie skoro ma być wszystko zapięte na cacy :cool1:

Opublikowano

mowicie co jak i gdzie bo czytam i tym razem sie zakrecilem o co teraz kaman :evil:

zbieramy dla dzieciakow???? jak tak to ile i komu!!

Opublikowano

planujemy zrobić wielkanoc z dzieciakami z domu dziecka

Opublikowano

Coś mi się wydaje że będzie ciężko może tak jak pisał Reniu na spokojnie ale w innym terminie????

Opublikowano

Coś mi się wydaje że będzie ciężko może tak jak pisał Reniu na spokojnie ale w innym terminie????

nie przypisuj Reniowi(z cały szacunkiem) moich pomysłów :polew:
Opublikowano

To Grzechu pisał by nie sr** ogniem :polew:

Ja tam chetnie się w taką akcję włączę :good:

Opublikowano

ja jak zawsze z drużyną :good:
Opublikowano

ja jak zawsze z drużyną :good:

w kupie siła :good:

Opublikowano

nie przypisuj Reniowi(z cały szacunkiem) moich pomysłów :polew:

No dobrze, dobrze Grzesiu :wink4: już nie będę taki rzeczywiście pomysł był Twój!!!! Ja chłopaki jestem z wami otwarty na propozycje tylko z góry mówię że jestem zawalony na tę chwilę w pracy i nie mam głowy na pomoc w organizacji. Wielkie I'm sorry :confused4:

Opublikowano

Ja jestem k**wa za... robic liste spotykamy sie zrzuta jedziemy do makro we 2 osoby szykujemy slodycze i jazda to takie trudne czy mi sie ywdaje[br]Dopisany: 29 Marzec 2010, 22:31_________________________________________________kto wie jak wyslac badz zapakowac alufelgi na wysylke??