Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... jak na razie tylko Adamooo przeprowadził taką operację....

ktoś musi być nastepny :naughty:

w b6 , b7 wystarczy tylko graty skompletować i komputer przestroić na Q , w b5 trzeba podloge przespawać ;(

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

troche tak nie fair z b5 na b7 przeskoczyć ...ale wybaczamy :tongue4: (to zazdrość :polew:)

Opublikowano

w b6 , b7 wystarczy tylko graty skompletować i komputer przestroić na Q , w b5 trzeba podloge przespawać ;(

Sam nie wierzysz w to co piszesz :tongue4:

troche tak nie fair z b5 na b7 przeskoczyć ...ale wybaczamy :tongue4: (to zazdrość :polew:)

Jak najbardziej fair :decayed: po prostu rozwój w dobrym kierunku ;)

Opublikowano

najważniejsze ze zostało a4 :wink4:

Opublikowano

postęp idzie do przodu reniu , jeszcze troche to bedzie to tak słynny mod , jak lampy zespolone do przedlifta :wink4::tongue4:

Opublikowano

dobrze że z Nowkiem nie bedą musieli jeździć bo czasami o ich zdrowie i życie się martwiłem jak mnie wyprzedzali na trasie Toronto - Bydg :polew:

Opublikowano

dobrze że z Nowkiem nie bedą musieli jeździć bo czasami o ich zdrowie i życie się martwiłem jak mnie wyprzedzali na trasie Toronto - Bydg :polew:

:gwizdanie:

Opublikowano

postęp idzie do przodu reniu , jeszcze troche to bedzie to tak słynny mod , jak lampy zespolone do przedlifta :wink4::tongue4:

:> ja jestem ciekaw jak bardzo bedziesz rezał swoją A4 kiedy już ją nabędziesz :a4fan: W teorii wszystko ładnie, prosto i gładko brzmi ;)

Opublikowano

oczywiście , najważniejsze są $

Opublikowano
:no: najważniejszy jest rozsądek :decayed:;)
Opublikowano

noo i wyczucie dobrego smaku :tongue4:

Opublikowano

Co ty chcesz ode mnie ??Pati jak kupi 2.8 albo 4.2 to sie martw :naughty::polew:

Opublikowano

nie będzie tak szalała jak zacznie jej żłopać 20 l/100 km przy obecnych cenach paliwa :polew:

Opublikowano

Co ty chcesz ode mnie ??Pati jak kupi 2.8 albo 4.2 to sie martw :naughty::polew:

nic...ale wiedzialem że lepiej uciekać na pobocze jak srebrny avant się zbliżał :polew:
Opublikowano

dodałem zdjęcia z mojego aparatu - made by Kierownik

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: KIEROWNIK uwiecznil spot jak nic !! :polew: :polew: :polew:

ale Rafi ma juz zdjecia do swojej galerii :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Mitsubishi Outlander 2.2 diesel 0:1 Audi A3 Sportback 2.0 tdi :decayed: facet się chyba przeliczył ze świateł i dopiero na następnych z nim gadałem przez szybę, że on ma 2.2 diesla :P

Opublikowano

Mitsubishi Outlander 2.2 diesel 0:1 Audi A3 Sportback 2.0 tdi :decayed: facet się chyba przeliczył ze świateł i dopiero na następnych z nim gadałem przez szybę, że on ma 2.2 diesla :P

tak trzymaj jedrzej :good: