Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w b6 te mocniejsze 2.5 TDi juz były lepsze , ale jednak nadal pozostaje ta niepewność po 150tce

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie piszcie bajek :kox:

Tak na prawdę dopiero po 2004 była ostatnia poprawa V6 2.5TDI i po tym roku bez większych obaw można brać. Oczywiście silnik jest dużo droższy w eksploatacji/ wymianach./ naprawach ale za to rekompensuje kulturą pracy no i "nieskończonym ciągiem" :naughty:

Tu macie historię kiedy i co było modyfikowane w tych silnikach:

http://www.a6klub.pl/a6-c5-silniki-25tdi-v6-wszystkie-typy-kompendium-wiedzy-vt13669.htm

Opublikowano

No widzisz ... czyli jednak cos i ja wiedziałem ... bo chodziło mi własnie o mocniejsze , czyli juz z normą Euro 4

Opublikowano

generalnie zależy jak się trafi... kumpel ma a4 b6 (2001) 2.5tdi i nigdy nic się nie działo ;) ryzyk fizyk...

Opublikowano

No widzisz ... czyli jednak cos i ja wiedziałem ... bo chodziło mi własnie o mocniejsze , czyli juz z normą Euro 4

No :> coś tam wiedziałeś :decayed: Ja zawsze wolę podeprzeć się użytecznym linkiem ;)

Opublikowano

niezły elaborat koleś wytargał... respect

Opublikowano

trzeba przyznać... aż mi się nie chce tego czytać :gwizdanie:

Opublikowano

Przynajmniej nie pozostawił niedomówień . Jak ktoś myśli o 2.5TDI V6 to koniecznie musi to przeczytać.

Opublikowano

Przy takiej a6 jest problem dla entuzjastów diesla... 1.9 za słabe, moim zdaniem, do tej budy, a 2,5 wiadomo - koszty... Trzebaby porządnie zmodyfikować 1.9...

Opublikowano

Do takiej A6 C5 to chyba najlepiej 2.8 PB :naughty::evil:

Opublikowano

ale to nie dla entuzjastów TDI

Opublikowano

Nie można dogodzić wszystkim ;p Ale nawet w starszych rocznikach można znaleźć zadbane, nie sprawwiające problemów egzemplarze mocnego diesla. Osobiście mocno zastanawiał bym sie nad 2.5 TDI.

Opublikowano

Boje sie kupić taki silnik.W szczególności większość to automaty... :confused4:Czekam na propozycje :naughty:

Opublikowano

moi znajomi mają A6 2.5 tdi z 2000 roku i nic, absolutnie nic nigdy się nie działo z silnikiem - przebieg 380000!! Nowek prawda jest taka, że będzie Wam bardzo ciężko znaleźć B6 za takie pieniądze... chyba, że angol i przekładka... chociaż ja bym nie chciał angola..

Opublikowano

Panie i panowie!

Właśnie byłem na LaserFight, sprawdziłem i powiem szczerze... POLECAM!

Możnaby urządzić jakieś klubowe potyczki, co wy na to?

Poszedłęm tak na luzie, "pobiegam sobie i postrzelam", ale jak wszedłem na arenę, to po 2 minutach byłem spocony jak świnia, a po 15 wszystko było mi obojętne :D Przednia zabawa.

Opublikowano

manny ja juz pisalem ja ide na to ...

...kierownik a co do tej b5 to ostudz zapal bo fotele recaro i 180km to nie wszystko :evil:

Opublikowano

w razie co to mogę liczyć na pomoc Dropsone ? :wink4:

jak tylko bede mial wolna chwile to nie ma problemu