Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu fotki jak zwykle super , następnym razem wezmę swoją cyfrówkę , może zobaczymy co ta moja potrafi :naughty:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 20:06_________________________________________________

Dzięki za spocik i miłe przyjęcie...pojawię się na kolejnym... by the way, wracałam przepisowo :naughty:

yhym my juz wiemy wszystko jak wracałaś :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ważne, że dotarła cało i zdrowo :):decayed:

Opublikowano

no ba , ale wtedy na Jana Pawła była akcja :naughty::decayed:

Opublikowano

dziekie za spota :notworthy:

Opublikowano

Dzięki wszystkiemu za obecność spora ekipa, mam nadzieje że następnym razem będzie lepsza pogoda i coś się wykombinuje??

PS. Nowek kase na ramki i smycze zostawiliśmy przy drugim filarze od lewej w czarnym woreczku z napisem "ramki&smycze", mamy nadzieje że na następnym spocie dostarczysz zamawiany towar :polew: :polew: :polew: :polew: :>

Opublikowano

a ja siedze i tlumacze chlopakow bledy :cool1:

Opublikowano

Cieszę się, że mogłem być po raz pierwszy na spocie, a do tego wciągnąć mojego synka, w to elitarne grono ludzi z nieprzeciętnymi autami. Co prawda zmieniłem model swojego auta, ale nie markę. A 4 oddałem synowi i teraz, to On będzie raczej przyjeżdżał na spotkania.

Jednakże liczę, że gdy pojawię się na spocie moją A6, to nie obrzucacie mnie kamieniami :naughty:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do miłego.........

Opublikowano

Tomek zapraszamy :gwizdanie:

Opublikowano

Tomek zapraszamy :gwizdanie:

jak to już kiedyś pisałem....haslo spotów "IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ"
Opublikowano

grzechu teraz biore sie za Twoje bledy :evil:

Opublikowano

grzechu teraz biore sie za Twoje bledy :evil:

strach się bać :polew:
Opublikowano

dobra dobra....jedyny blad u Ciebie to problem z "immobilaizerm" i z centralnym zamkiem ale moze to kiedy cos sie dzialo i ktos to juz usunal zreszta te same bleby z centralnym ma ciurmen [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 21:18_________________________________________________SIUCEK a u Ciebie to chyba turbinka juz jest do czyszczenia :hi:

Opublikowano

Trochę mi żal, że się rozstałem z moją czwóreczką, bo troszkę nią pojeździłem ( o wrażenia z jazdy możecie spytać Artura) , ale na szczęście zostaje w rodzinie i pewnie syn nie raz da mi się przejechać. W końcu, to ja będę zajmował się serwisowaniem mu tej audiczki.

Opublikowano

dzieki za spota :hi:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 19:00_________________________________________________PS kto mi sie na klapie podpisał...kto jest brudas,przyznać się :naughty:

Podpisalem ci sie jak wciagales buritos w mc donaldsie :polew:

Opublikowano

dzieki za spota :hi:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 19:00_________________________________________________PS kto mi sie na klapie podpisał...kto jest brudas,przyznać się :naughty:

Podpisalem ci sie jak wciagales buritos w mc donaldsie :polew:

no pięknie :polew: szacun za przyznanie się :hi: [br]Dopisany: 16 Maj 2010, 21:24_________________________________________________małe rezanko :slina:

Opublikowano

dzieki wszystkim za odwiedzenie mnie na stacji :hi: pozdrawiam wszystkich i do nastepnego spotkania

PS. nieladnie Zuzka klamac policji :tongue4:

Opublikowano

dzieki wszystkim za odwiedzenie mnie na stacji :hi: pozdrawiam wszystkich i do nastepnego spotkania

PS. nieladnie Zuzka klamac policji :tongue4:

no pewnie mogla powiedziec ze jedzie na spot audi, wtedy by ja na kogutach pod tesco przywiezli :polew:

Opublikowano

Jednakże liczę, że gdy pojawię się na spocie moją A6, to nie obrzucacie mnie kamieniami :naughty

nie przejmuj się, mnie jeszcze nie obrzucili :naughty:

Opublikowano

no to łącznie 48 zdjęć naliczyłem :gwizdanie: bardzo ładnie :) oby następnym razem pogoda tylko dopisała... :kox: