Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reniu ja chyba sie zdecyduje na jakies najtansze ale nowe bo uzywek nie chce cwiczyc...kupie jakies szajsy najtansze i za rok sie wymieni :gwizdanie:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Artur, od wojtusia są nówki z rachunkiem itd

Opublikowano

przy wybranej oponie wpisujesz liczbę opon (ilość) -> wciskasz kup teraz -> wybierasz czy chcesz indywidualnie (pole czerwone) czy na firmę (pole zielone) i tak do końca ;)

Opublikowano

Reniu a jaki konkretnie ten wojtus ma nick ? :)

Opublikowano

ja postaram sie przyjechac jutro.. ale nie obiecuje :)

Opublikowano

Artur czyżbyś felgi kupił? czy letnie laczki do obecnych felg?

Opublikowano

szukam jakis opon na lato bo na zimowkach juz dosc jezdzenia :polew:

Opublikowano

Ostatnio szukałem opon i do skody, i do audi... Na oponeo były zdecydowanie droższe te modele których szukałem.

Kupiłem ostatnio Pirelli P7 z allegro, nówki sztuki, z końca marca tego roku za 220zł/szt (przesyłka gratis), te same opony na oponeo kosztują 301zł (przesyłka gratis)

Z poprzednimi oponami dla skody było tak samo, ale wtedy najtaniej wyszło na http://www.netcar.pl

Opublikowano
Opublikowano

Ja do ojca samochodu zamawiałem z tego portalu

http://www.opony.com/

Opublikowano

Proponuje ceneo.pl :P

Opublikowano

Reniu a jaki konkretnie ten wojtus ma nick ? :)

Pisałem wcześniej... wojtusania...

http://www.a4-klub.pl/smf/wwwoponyshopcom_aktualne_promocje_dla_klubowiczow_a4_wojtusania-t28427.0.html

pisz do niego na GG, powinno być szybciej

Opublikowano

jestem :) ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną... co to za różnica.. i tak i tak diesel mało pali ;)

ale im doj*b...... . :polew: :oklaski:

strasznie mi doj**ał...Rafi nie zachwuj się jak bachor :disgust:

jak komuś nie pasuje że nie jade pod Łuczniczke to niech mi to na PW(albo na forum bezpośrednio o mnie) napisze a nie się podnieca komentarzami kolegów...poza tym i tak mnie to gówno interesuje bo nie będe bezsensu 20km jechać i nieważne czy mało pali czy nie[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 07:13_________________________________________________czekam na komentarze :hi:

Opublikowano

jestem :) ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną... co to za różnica.. i tak i tak diesel mało pali ;)

jak komuś nie pasuje że nie jade pod Łuczniczke to niech mi to na PW(albo na forum bezpośrednio o mnie) napisze a nie się podnieca komentarzami kolegów...poza tym i tak mnie to gówno interesuje bo nie będe bezsensu 20km jechać i nieważne czy mało pali czy nie[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 07:13_________________________________________________czekam na komentarze :hi:

a wiec zaczynam :hi: :

1.Sam kiedys pisales zeby majki czytal dokladnie forum-to samo tyczy sie ciebie - "im" to nie"tobie"

-tobie odnosnie diesla-i twojej sprzeczki z majkim ze malo pali ze sluzy do przemieszczania sie a nie do wyscigow itd.... .

-pawlowi cyt jedrzeja " ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną "

Nie przypominam sobie :mysli: zebym ja z nowekiem jechal kiedykolwiek do torunia obwodnica - droga numer 10 -a przeciez mamy o wiele blizej,zadnych swiatel na fordonskiej- TYLKO RAZEM PRZEZ STRZYZAWE !!!!

to wlasnie wyroznia "stara ekipe" od "swiezakow" ze jedziemy razem a nie ktos wyskakuje tu indywidualnie i inne trasy palnuje a co do "balaganu" na drodze i wyprzedzaniu sie-musimy nad tym popracowac :hi:

2.jedrek pierwszy to napisal (wiec pretensje nie do mnie) a mi sie spodobalo :hi: a smiac sie bede- kiedy bede chcial :polew: brawo dla jedrzeja :oklaski: ze nie wlazi w dupe i pisze co mu sie podoba :notworthy:

3.moja perelka :>

NIKT Z KLUBOWICZOW A TYM BARDZIEJ JA- NIE BEDZIE CI PISAL NA FORUM ALBO NA PW I BLAGAL ABYS JECHAL Z NAMI RAZEM W KOLUMNIE BO MNIE TO JAK SAM NAPISALES I UZYLES SLOWA "GOWNO INTERESUJE" CZY TY POJEDZIESZ CZY NIE :polew: :polew: :polew:

4. MYSLE ZE CI NA DZIS WYSTARCZY I DWA RAZY POMYSLISZ ZANIM COS NAPISZESZ :mysli: I RADZE CI NIE ZACZYNAC ZE STARSZYZNA BO ZARAZ ZOSTANIESZ SPROWADZONY NA ZIEMIE :polew: TYLE W TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

:drunk:

Dajcie sobie panowie buziaka , rafi ... ładnie to sprostowałeś, w ramach naprawy błedu bede juz pod łuczniczką o 15:28 :decayed:

Opublikowano

Mnie dziś nie będzie. Smacznego ;)

Opublikowano

a wiec zaczynam :hi: :

1.Sam kiedys pisales zeby majki czytal dokladnie forum-to samo tyczy sie ciebie - "im" to nie"tobie"

-tobie odnosnie diesla-i twojej sprzeczki z majkim ze malo pali ze sluzy do przemieszczania sie a nie do wyscigow itd.... .

-pawlowi cyt jedrzeja " ja się przejadę na Łuczniczkę i razem kolumną "

Nie przypominam sobie :mysli: zebym ja z nowekiem jechal kiedykolwiek do torunia obwodnica - droga numer 10 -a przeciez mamy o wiele blizej,zadnych swiatel na fordonskiej- TYLKO RAZEM PRZEZ STRZYZAWE !!!!

to wlasnie wyroznia "stara ekipe" od "swiezakow" ze jedziemy razem a nie ktos wyskakuje tu indywidualnie i inne trasy palnuje a co do "balaganu" na drodze i wyprzedzaniu sie-musimy nad tym popracowac :hi:

2.jedrek pierwszy to napisal (wiec pretensje nie do mnie) a mi sie spodobalo :hi: a smiac sie bede- kiedy bede chcial :polew: brawo dla jedrzeja :oklaski: ze nie wlazi w dupe i pisze co mu sie podoba :notworthy:

3.moja perelka :>

NIKT Z KLUBOWICZOW A TYM BARDZIEJ JA- NIE BEDZIE CI PISAL NA FORUM ALBO NA PW I BLAGAL ABYS JECHAL Z NAMI RAZEM W KOLUMNIE BO MNIE TO JAK SAM NAPISALES I UZYLES SLOWA "GOWNO INTERESUJE" CZY TY POJEDZIESZ CZY NIE :polew: :polew: :polew:

4. MYSLE ZE CI NA DZIS WYSTARCZY I DWA RAZY POMYSLISZ ZANIM COS NAPISZESZ :mysli: I RADZE CI NIE ZACZYNAC ZE STARSZYZNA BO ZARAZ ZOSTANIESZ SPROWADZONY NA ZIEMIE :polew: TYLE W TEMACIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bry:

ooo :mysli: widzę że Grzecha raz w miesiącu musi zj***ć, sprostować lub oświecić starszy klubowicz :polew:

Grzechu kozak widzę jest, fika, tradycyjnie :polew::tongue4:

Ciekawe kiedy się wypisze z klubu :mysli:

kilku juz było co tak filozofowało, ale .... już ich nie ma :polew: :polew: :polew:

żebym nikogo godzić nie musiał :gwizdanie: bo czarno to widzę w bezpośrednnim kontakcie zemną :tongue4: i powodzenia moge tyklko życzyć

Grzechu może jakaś herbatka uspokajająca, Melisa np.

pozdrawiam wszystkich :good:

Opublikowano

spoko pawel jest dobrze ja tam sie nie denerwuje. mam nadzieje ze zaproszone przeze mnie audiczki przyjada i powiekszy sie nam trrroszke grono :hi:

Opublikowano

Mysle ze powinnismy zakonczyć ten dziwaczny spór , to jest kazdego indywidualna sprawa "kto?" "którędy?" pojedzie :good:

Opublikowano

Mysle ze powinnismy zakonczyć ten dziwaczny spór , to jest kazdego indywidualna sprawa "kto?" "którędy?" pojedzie :good:

ja myślę żeby nie zakańczać :naughty:

zagęszczona atmosfera jest najlepsza :polew: :polew: :polew:

do poznania nie jechał nikt różnymi drogami :tongue4: