Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 09:04_________________________________________________Kierownik - w innym watku pisales cos ze zapowiada sie gruby spot, bo beda goscie z innego regionu...mozesz rozwinac tamat??

Wybaczcie , byłem juz taki padnięty wieczorem ... że tylko naśmieciłem

za 2-3 tygodnie mają w planie przyjechać do bydgoszczy na spot dwaj członkowie b5 battalion - Topor i Jozek726

mile widziana duza frekwencja na tym spocie , aby pokazac ze w kujawsko-pomorskim tez nie próżnujemy tylko mamy zajebistą ekipe ... mowa też tu do ludzi z Torunia , żeby majki czasem sam nie przyjechał bo bedzie foch :>

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jedzie ktoś jutro do przyjezierza nad jeziorko??

Opublikowano

myślę, że na pralce przy włączonej wirówce... no nic...

:mysli: ciekawe komu szaleje wyobraźnia :tongue4:

Opublikowano

w następnym odcinku będzie kłótnia....bo Julio nawet się nie pożegnał z Romeą :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 12:15_________________________________________________Kieras chciałeś zawieche

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zawias_1be_do_b5-t141441.0.html

Opublikowano
Wybaczcie , byłem juz taki padnięty wieczorem ... że tylko naśmieciłem

za 2-3 tygodnie mają w planie przyjechać do bydgoszczy na spot dwaj członkowie b5 battalion - Topor i Jozek726

mile widziana duza frekwencja na tym spocie , aby pokazac ze w kujawsko-pomorskim tez nie próżnujemy tylko mamy zajebistą ekipe ... mowa też tu do ludzi z Torunia , żeby majki czasem sam nie przyjechał bo bedzie foch :>

Fajnie chłopaków będzie gościć ale nie róbmy przehajpa :naughty: Topor przecież był już u nas na spontanie :gwizdanie:

Opublikowano

3 auta + jego , no to taki coś skromny ten spontan był :gwizdanie:

Opublikowano

Bo to był spontan a nie "spontan" umawiany tydzień przed :kox:

Opublikowano

czytam czytam i nie wierze... :polew: :polew: :polew:

to ja nawet seks z Zuza uprawialem :mysli: :mysli: nie pamietam :polew: :polew: :polew:

Ale skoro Wy wiecie to pewnie mi powiecie- kiedy?gdzie? i w jakich pozycjach? :polew: :polew: :polew: Oj panowie, panowie...wasza wyobraznia nie zna granic :polew:

No a ze Audi ma dobrze wyposazona- to moze w niej zamieszkam jak mnie z domu wyrzuca (pralka i lodowka jest) :polew:

PS. Majki a Ty o moja kobiete sie nie martw ... :evil:

Opublikowano

To ja mam dla Was odcinek pilotazowy nowego serialu A4-klub.pl

Pilot

W "Autoświecie" ukazuje się kompromitujące zdjęcie audicy Artura z niedorobionymi zawiasami w lodówce. Artur uważa, że to może zaszkodzić jego karierze jako wodza lakierników. Reniu próbuje namówić Artura, by poszli do kościoła, żeby Artur dał na mszę i wspólnie pomodlą się za udane :ad: schowka, ale Artur kategorycznie odmawia. Zuzie nie podoba się obcesowy sposób, w jaki Artur zwraca się do Proboszcza, ponieważ chciałaby aby w końcu dał na zapowiedzi :polew:. Zuza zwierza się Blondi, że Artur posiada nieustanny apetyt na seks. Czuje się przytłoczona tymi wszystkimi postami na forum i z nadzieją czeka az Majki ogarnie temat. Wyznaje, że od pewnego czasu zaczęła go nawet unikać. Grzegorz postanawia zerwać kontakty z Żabką dlatego że czuje, że go po tym całym :ad: Żabka go zawiodła (nie chce jeździć bez paliwa :polew:)

Hyhyhy

Artur ja nie wiem gdzie ty wyczytales tutaj ze uprawiales cos z Zuzka :P Chyba ze mowisz o uprawianiu marchwi na rabatach :polew:

Opublikowano

dobra dobra Karol :polew:

ja sie nie gniewam przeciez... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemanko panowie oooj dawno mnie tu nie bylo pozdrowka ogolnie no i tyle... sprawa jest jeszcze ktos posiada czujnik grubosci lakieru?jestem na etapie kupienia samochodu

Opublikowano

czytam czytam i nie wierze... :polew: :polew: :polew:

to ja nawet seks z Zuza uprawialem :mysli: :mysli: nie pamietam :polew: :polew: :polew:

Ale skoro Wy wiecie to pewnie mi powiecie- kiedy?gdzie? i w jakich pozycjach? :polew: :polew: :polew: Oj panowie, panowie...wasza wyobraznia nie zna granic :polew:

No a ze Audi ma dobrze wyposazona- to moze w niej zamieszkam jak mnie z domu wyrzuca (pralka i lodowka jest) :polew:

PS. Majki a Ty o moja kobiete sie nie martw ... :evil:

czytaj uwaznie ,nikt nie pisał ze uprawiałeś :polew:

no martwie się bo z jednej strony nie wiadomo na jakim jestes etapie w tych sprawach a z drugiej czy wogóle jest jakas :sexinbed::naughty::tongue4::polew:

różne orientacje są, a żyjemy w wolnym kraju :polew: ale nie mamy jeszcze zalegalizowanych związków homo... yyyyeeeeyy no wiesz :tongue4:

dlatego się martwię o Ciebie Arturze :gwizdanie:

kiedy nas oswiecisz :mysli:

Opublikowano

ale co chceie wiedziec?? [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 15:26_________________________________________________ile mam aktualnie kobiet?? :tongue4:

Opublikowano

ale co chceie wiedziec?? [br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 15:26_________________________________________________ile mam aktualnie kobiet?? :tongue4:

Hmmm... oby tylko ich imiona nie kończyły się na .jpg :polew:

Opublikowano

Hmmm... oby tylko ich imiona nie kończyły się na .jpg :polew:

nie no Reniu teraz ze mna pojechales :polew: :polew: :polew:

Uwierz ze nie koncza sie na.jpg

Opublikowano

:> zabawa musi być ;)

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

reniu uwierzy jak zrobisz cos w tej sprawie :tongue4:

to mamy nadzieje że pokazesz, przedstawisz jedną z nich :naughty:

Opublikowano

Majki jedna z nich juz Ci przedstawialm jak na swoj pierwszy spot przyjechalem...i mozesz luknac na NK...

a druga to moja tajemnica :polew:

Opublikowano

nie zapominaj że pan bóg kazał się dzielić :naughty:

widziałes ile ja mam i wcale nie pilnuje :tongue4:

wzajemne zaufanie to podstawa, nie badź jak pies ogrodnika :polew: