Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Makabra jaki pechowy wtorek

Opublikowano
:bry: ale tu wszyscy narzekaja :> pogoda cudna slonko swieci :dance2: i do pracy na 14 dzis ja tam nie mam zle jeszcze 3 dni do pracy i tydzien wolnego :yeee::radocha: :radocha:
Opublikowano

No to dziś przeszedłem z Continental ContiPremiumContact 2 na Goodyear Ultra Grip 7+ :naughty:

Nie wiem czy nie za wcześnie, bo rok temu 30.11. zmieniałem i było :good::decayed:

P.S. W tym wątku cisza, a na "strefie śmiechu" Panowie z Kuj-Pom są bardzo aktywni :tongue4:

Opublikowano

[quote name=wera :) ]

:bry: ale tu wszyscy narzekaja :> pogoda cudna slonko swieci :dance2: i do pracy na 14 dzis ja tam nie mam zle jeszcze 3 dni do pracy i tydzien wolnego :yeee::radocha: :radocha:

zamień sie ze mną :rolleyes:

Opublikowano

P.S. W tym wątku cisza, a na "strefie śmiechu" Panowie z Kuj-Pom są bardzo aktywni :tongue4:

albo w watku "filmy warte obejrzenia" :evil:

Opublikowano

Nie cwaniacz bo zawołam Nowaka, że mu skąbnąłeś avatara :naughty:

Dopiero teraz człowiek może spokojnie usiąść do kompa pomęczyć nowy serwer :cool1: także wszystko przed nami panowie :kox:

Opublikowano

Nie uruchamiaj się, bo ja tego ava mam od października 2008 na kompie :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

Dopiero teraz człowiek może spokojnie usiąść do kompa pomęczyć nowy serwer :cool1: także wszystko przed nami panowie :kox:

dokładnie reniu :good: i u mnie skończył sie tez problem z otwieraniem, znasz temat...

pozdrówka :>

Opublikowano

Nie uruchamiaj się, bo ja tego ava mam od października 2008 na kompie :gwizdanie: :decayed:

:polew: źle to odebrałeś, stwierdzam tylko zbieżność avatarów, sam zobacz [KLIK] ;)

PS. nie będzie żadnego ciągu dalszego tego wątka, jeśli ktoś szuka sensacji to zapraszam na se.pl :decayed:

* * *

jak dla mnie kox :kox:

http://moto.allegro.pl/audi-a4-3-2-quattro-265-km-zobacz-i1256213190.html

Opublikowano

Chłopaki ma ktoś radio sony CDX-M800?? albo zna kogoś kto ma ten model?

Opublikowano

:polew: źle to odebrałeś, stwierdzam tylko zbieżność avatarów, sam zobacz [KLIK] ;)

PS. nie będzie żadnego ciągu dalszego tego wątka, jeśli ktoś szuka sensacji to zapraszam na se.pl :decayed:

Przecież wiem, że nie groziłeś mi :decayed: tylko pisałeś coś w żartach. Ze mnie jest niespotykanie spokojny człowiek, więc nie podskakuję do nikogo. piwo.gif

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 18:44_________________________________________________

albo w watku "filmy warte obejrzenia" :evil:

W zasadzie chodziło mi o "filmy warte obejrzenia" :decayed:

Opublikowano

Sprawy nie było, można przejść dalej do machania kapeluszami :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 18:51_________________________________________________[edit]

Dobry avatar Krystian :naughty:

Opublikowano

Sprawy nie było, można przejść dalej do machania kapeluszami :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 18:51_________________________________________________[edit]

Dobry avatar Krystian :naughty:

Od tego machania tylko ręce bolą. Już lepiej coś sensownego pisac ;)

Zmieniłem avatar'a tak dla świętego spokoju :tongue4:

Opublikowano

Niestety z rana same kapelusze, czasem tylko jakaś kawka się przewinie... ;)

Wracając do kwestii avatara to pozwala on nas łatwo identyfikować z masy pozostałuch userów i lepiej mieć unikalny (przynajmniej w obrębie forum).

Opublikowano

ja tak od paru dni czytam i tylko macham kapeluszem bo nic mi sie niechce :polew:

[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 20:01_________________________________________________skrobne cos tu, skrobne cos tam i tyle...czekam na niedziele zeby dozyc do spota :wink4:

Opublikowano

:hi:

:decayed:

Opublikowano

Ja własnie odkrywam serial Mentalist... zobaczymy czy mnie sezon 1 wciagnie, na razie zapowiada się ciekawie :cool1:

Opublikowano

Zdaje się, że na TVN od niedawna leci... Widziałem zwiastun, ale jakoś nie mialem okazji obejrzeć, daj znać jak się rozwinie czy warto obejrzeć ;)

Opublikowano

na TVN jest pierwszy sezon, na canal + już leci drugi albo trzeci sezon :decayed: