Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obejrzyj film spod zajawki a dowiesz się wszystkiego :cool1:

Oglądałem, ale nie skupiłem się wówczas na tym :decayed:

Już lukam :D

Hmmm.. Kolor wozu się zgadza, ale Tablic już tak dobrze nie widzę :D

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siema Bambo :polew: a ty 4-ro brygadówki masz?[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:03_________________________________________________Ale piździ :thumbdown:

Opublikowano

a ty 4-ro brygadówki masz?

tak

PS żeby chłopakom nie robić bałaganu i niepotrzebnego czytania ,takie wymiany zdań na PW ok :wink4:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:08_________________________________________________

Ale piździ :thumbdown:

właśnie się czaje żeby kółka iść wymienić na zimowe bo wczoraj dopiero przyszły kurierem .....brrrrrrrrrr :wallbash:
Opublikowano

Ale piździ :thumbdown:

Gdyby nie ten wiatr to byłoby nawet, nawet (jak na październik).

[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:12_________________________________________________

właśnie się czaje żeby kółka iść wymienić na zimowe bo wczoraj dopiero przyszły kurierem .....brrrrrrrrrr :wallbash:

Wymieniaj, już cieplej nie będzie ;D

Ja wczoraj przy wymianie namęczyłem się przy jednym kole ;> Mały rozpęd, kopniak i koło zdjęte :naughty:

Opublikowano

Ja wczoraj przy wymianie namęczyłem się przy jednym kole ;> Mały rozpęd, kopniak i koło zdjęte :naughty:

nie lepiej było sie rozpędzić i w krawężnik wjechać ?? :sarcastic: samo by zeszło bez wysiadania z samochodu :polew:
Opublikowano

nie lepiej było sie rozpędzić i w krawężnik wjechać ?? :sarcastic: samo by zeszło bez wysiadania z samochodu :polew:

Miałem nawet taki pomysł, że odkręcę śruby i przejadę się kawałek, ale po 2 łykach piwa doszedłem do wniosku, że rozbieg będzie lepszy :naughty:

Opublikowano

Ja musze dopiero kupić zimówki :kwasny:

Opublikowano

Ja musze dopiero kupić zimówki :kwasny:

ja wyrwałem komplet gumy+stal za 250zł (gumy na jeden sezon,ale to już groszowa sprawa na przyszly rok ewentualnie)
Opublikowano

4 koła za 250zł :shocked: za tyle to ja 13 chce sprzedać :wallbash:

Opublikowano

Ja w tamtym roku wydałem ~1k za same opony... No ale cóż... ;P

Opublikowano

4 koła za 250zł :shocked:

taka okazja akurat sie trafiła :kox: ogólnie ciężko wyrwać kółka za mniej jak 400zł :wallbash:
Opublikowano

4 koła za 250zł :shocked:

taka okazja akurat sie trafiła :kox: ogólnie ciężko wyrwać kółka za mniej jak 400zł :wallbash:

wiem,widziałem na allegro :kwasny: a jeszcze 2 amory na tył :wallbash: puści mnie ten samochód z torbami :disgust:

Opublikowano

a jeszcze 2 amory na tył :wallbash: puści mnie ten samochód z torbami :disgust:

kochanki są drogie niestety :kox:
Opublikowano
:polew: no fakt,coś za coś :gwizdanie: byle bym przed zimą zdążył.
Opublikowano

:polew: no fakt,coś za coś :gwizdanie: byle bym przed zimą zdążył.

jutro zapytam kumpla bo coś gadal że jego brachol sprzedał Passata a on sam wyjeżdza za granice i zostały mu zimówki które podobno za grosze odda :cool1:

dam Ci znać Wiśnia jak do garażu przyjade :wink4:

Opublikowano
:decayed: jak cena będzie dla mnie przystępna to był bym chetny :good:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 17:50_________________________________________________Bo te co mam " wielosezonowe" łysawe już są :kwasny:
Opublikowano

Przygotowania do zimy niestety kosztują... w zeszłym roku miałem na głowie zimówki, teraz przyszła pora na aku rant.gif

Opublikowano

A no 4-o dniowe weekendy bardzo mi pasują :decayed:

Reniu już kupiłeś aku czy jesteś jeszcze przed ?

Opublikowano

Przygotowania do zimy niestety kosztują... w zeszłym roku miałem na głowie zimówki, teraz przyszła pora na aku rant.gif

Ja rok temu na zimę gumy, świece i aku od razu kupiłem :disgust: Ale przynajmniej na kilka lat mam spokój ;) O ile do tego czasu auta nie sprzedam.

Opublikowano

ehh.. dziś jak wstawiałem auto do garażu to moim oczom ukazał się... ŚNIEG! :wallbash: na szczęście przy 7 stopniach wszystko się od razu topiło... ale to chyba oznaka, że pora założyć już zimówki.. jestem ciekaw jak będzie wyglądać na zimowych z czarnym pakietem :gwizdanie: