Artur82 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 mysle ze pod tesco...bo nie bedzie widac brudu na aucie na 30minut ale pojawie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 do zobaczenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ja też podjadę BRK Tuning znam, a raczej jego właściciela (rumianko) - jeździ jedną z najszybszych Ibiz w PL i ma najdokładniejszą hamownię w kuj-pom. odnośnie Stacji Kontroli Pojazdów to ja mogę oprócz poczty polecić Gorzyckiego na ulicy Focha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 OSKP Poczta Polska ul. Gajowa 99 Dzięki serdeczne za info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 jak tam po spocie? dużo ludu było? ja niestety nie mogłem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 było 5 aut: 1. Wera 2. Blondi 3. Rafi + Asia 4. Artur 5. ja generalnie pomimo niskiej frekwencji spocik całkiem udany moim zdaniem... tradycyjnie nikt z Torunia nie przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 jak tam po spocie? dużo ludu było? ja niestety nie mogłem być A JA WIEM CZEMU [br]Dopisany: 14 Listopad 2010, 20:32_________________________________________________dobrze było elita była pogadała się naśmiała i pojechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 normalnie świeci tu pustkami i słychać jak hula wiatr nie pozostaje nic innego jak tylko iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 [quote name=wera ] jak tam po spocie? dużo ludu było? ja niestety nie mogłem być A JA WIEM CZEMU [br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ale o co ci chodzi co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie znasz powodu mojej nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ale zawsze mogę się domyślić :tongue4: :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie znasz powodu mojej nieobecności zejście do kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Nie znasz powodu mojej nieobecności zejście do kanału no właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ano cisza, cisza... gdzie się podziali ci wszyscy spamerzy? Rafi, Asia zdjęcia na Waszych chociaż coś widać... moje wstawię jutro, ale podejrzewam, że rewelacji nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no wlasnie ... gdzie ci spamerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 mało nas, mało nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 a gdzie reszta ? pewnie chleją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no no ... tylko jedno b5... niedlugo wstyd bedzie podjechać normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi