Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ja uciekam jutro trzeba wcześnie wstać. Spokojnej nocy :)

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechowi to zalatwcie w Toronto meldunek :polew:

Grzechowi nie chce sie do centrum jechac bo z Fordonu ma daleko :polew:

Powiedzmy sobie szczerze ostatnio to GRZESIOWI malo co pasuje

to próba poderwania mnie :mysli::polew:

wole kobiety....sory :wink4:

:tongue4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________

ja tylko napiszę tyle, że pizzeria koło Grzecha jest spoko jeśli... przyjedzie max 5 aut, bo miejsca to jest tam tyle co kot napłakał

tutaj się mylisz :wink4:
Opublikowano

Nikt Ciebie do żadnych potyczek nie miesza, jesteś po prostu naszym Guru i lubimy się jarać tym, że tak wiele można w autku zrobić :drool: Pełen szacunek :notworthy:

podpisuje sie obiema rekami :good:

Grzechowi to zalatwcie w Toronto meldunek :polew:

Grzechowi nie chce sie do centrum jechac bo z Fordonu ma daleko :polew:

Powiedzmy sobie szczerze ostatnio to GRZESIOWI malo co pasuje

to próba poderwania mnie :mysli::polew:

wole kobiety....sory :wink4:

:tongue4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________

ja tylko napiszę tyle, że pizzeria koło Grzecha jest spoko jeśli... przyjedzie max 5 aut, bo miejsca to jest tam tyle co kot napłakał

tutaj się mylisz :wink4:

Grzes ma zawsze racje :polew: :polew: :polew: nawet jak go nie ma :polew: :polew:

Opublikowano

Grzes ma zawsze racje

i wszystko jasne :polew: 1243 strony żeby do tego dojść :sarcastic:

można zamknąć wątek :hi:

:closed:

:polew:

Opublikowano

hmm spot w bydzi, szkoda ze pizzeria jest w fordonie a nie w bydgoszczy bo tak by bylo po problemie! :polew:

druga sprawa na parkingu przed pizzeria tez mozna postac pogadac i popatrzec na autka pochwalic sie czyms nowym,

a potem kulturalnie sobie isc na pizze nie mowie ze kazdy jak ktos ma cos przeciwko to nic na sile :gwizdanie:

taka propo z mojej strony, jak ma tak byc jak jest to fakt trzeba wpasc przywitac sie, odebrac koszulke i spadac :thumbdown:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Dzieńdoberek :kawa:

Komar... nie popadaj w skrajności :wink4: Wcześniej niejednokrotnie bywało tak, że spotykaliśmy sie w tradycyjny sposób i gdy kończyła się oficjalna część spotkania (nie 5 min) to Ci którzy mieli ochotę i czas jechali coś zjeść czy gdziekolwiek indziej. Żadna nowość ani rewolucja ;)

Opublikowano

a co myślicie o Auchanie albo Galerii Pomorskiej :mysli:

jest miejsca sporo na auta....jest żarcie....i dojazd idealny z każdej strony :mysli:

Opublikowano

Słowo klucz - zadaszenie :decayed: Z drugiej strony przy ładnej pogodzie przyjemniej jest przy Łuczniczce niż na rozgrzanym parkingu :cool1:

Opublikowano

hmmm jako że większość (o ile nie wszyscy) kolegów z Torunia jest chętnych na pizze to może podjedziecie wcześniej(Ci z Torunia) ....posiedzimy,zjemy, i razem pojedziemy na "oficjalnego" spota pod Tesco :naughty:

trzeba szukać jakiegoś kompromisu :decayed:

Opublikowano

Tylko by nie było tak, że po obżarstwie dupska w kierunku innym niż dom nikomu nie będzie chciało się ruszać :decayed:

Zresztą... Ci co mają być pojawią się, reszta niech robi swoje ;)

Opublikowano

hmmm jako że większość (o ile nie wszyscy) kolegów z Torunia jest chętnych na pizze to może podjedziecie wcześniej(Ci z Torunia) ....posiedzimy,zjemy, i razem pojedziemy na "oficjalnego" spota pod Tesco :naughty:

trzeba szukać jakiegoś kompromisu :decayed:

:good: Tak czy tak bym się pojawił ale propozycja jest :good:
Opublikowano

szkoda że już jej nie ma na forum :decayed:

dla niewtajemniczonych ta furka była z Bydgoszczy....RS4 b7 :slina:

i auto i pani :slina: :slina: :slina:

61o8l6udv6.jpg

crw56661gr1.jpg

crw5670fv4.jpg

beztytuuwz0.jpg

6feqa76bj5.jpg

Opublikowano

Mam w domku fotki z małego kuku tego autka.... prawa strona :gwizdanie:

Opublikowano

Mam w domku fotki z małego kuku tego autka.... prawa strona :gwizdanie:

wrzucisz później :?:
Opublikowano

Jak nie zapomnę... :cool1:

Opublikowano

hmm spot w bydzi, szkoda ze pizzeria jest w fordonie a nie w bydgoszczy bo tak by bylo po problemie! :polew:

Łukasz ale fordon jest w Bydgoszczy :naughty: hehe

:hi: jeszcze tylko dzisiaj na 14 do pracy i 4 dni wolnego :dance:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 11:23_________________________________________________A nie, jednak nie 4 dni wolnego, bo przecież do szkoły :wallbash:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 11:24_________________________________________________Grzechu, a tak przy okazji to Ize weźmiesz ze soba?

Opublikowano

Łukasz ale fordon jest w Bydgoszczy :naughty: hehe

dlatego ta smieszna minka od 1973 roku jest w Bydgoszczy :naughty:

Opublikowano

RS4 Kuby było kilka razy uderzone, a teraz już śmiga po Litwie z tego co wiem :decayed: co z tego, że fajne auto jak nie trzyma serii i dostało baty od 20-letniej Mazdy :naughty:

Grzechu odnośnie pizzerii.. chcieliśmy tam zrobić Sylwestra i powiedzieli, że max 15 osób jeśli dostawią 3 stoły (a nie będzie wtedy "parkietu"), bo tam chyba 4 stoły stoją (z czego 1 jest na 4 osoby)