Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie wiem czemu ;) niedługo jadę robić nowe zdjęcia, może coś lepszego wyjdzie i znowu zmienię avatar :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki

Tak imię już dawno było - Lenka.

chłopiec byłby Norbert ale lekarze już dawno pozbawili mnie złudzeń :tongę4:

leć pieluchy zmieniać a nie na forum :cygaro:

:koc:

Pieluchy? :blik: to w niedziele,teraz czas :drink: :drink: :drink: :drink: póki jeszcze może :naughty:

Opublikowano

Zdj_cie0125.jpg

Zdj_cie0126.jpg

ii gites szkoda ze lewa lampa gorzej swici slabiej ale po swietach bede ogarnial co i jak a prawa jakis dziwny zaciek jest ktorego zanic nie mozna usunac...

Opublikowano

Dokładnie

Wiśnia szykuj się, a nie na forum siedzisz

Spoko Grzechu byłem pobawić

idę :drunk:

Opublikowano

Zdj_cie0125.jpg

Zdj_cie0126.jpg

ii gites szkoda ze lewa lampa gorzej swici slabiej ale po swietach bede ogarnial co i jak a prawa jakis dziwny zaciek jest ktorego zanic nie mozna usunac...

muszę sie dowiedzieć gdzie parkujesz :mysli::polew:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 19:50_________________________________________________

Dokładnie

Wiśnia szykuj się, a nie na forum siedzisz

Spoko Grzechu byłem pobawić

idę :drunk:

już :witch:

Opublikowano

Nowek wkoncu masz polifta :gwizdanie:

Opublikowano

Nowek wkonci masz polifta :gwizdanie:

:polew:

Opublikowano

Nowek - auto zupełnie inaczej się prezentuje :good:

Opublikowano

wracając do tematu 25 KWIECIEŃ 2011 godzina 16:00 HSW Łuczniczka Bydgoszcz

1. ArturB6

2. Jedrekx

3. Dropson

4. Kierownik 90%

5. Daras

6. MichalG23

7. Reniu 50%

8. WIŚNIA 50%

9. Bula87 50%

10.Damian 70 % (zależne od wypitych % w Niedziele)

11. Blondi

12. Krzychu 50% (zobaczymy czy będę w domu)

13. NiskoiSzerokoAudiA4 ( o ile nie będę u rodziny 60% )

wpisywać się mam nadzieje ze będzie nas tam troszke ;)) w końcu świeta i większość mam wolne ;):hi: :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

kabaret byl hehe jeszcze wyszlo ze mama samochod ze skandynawi :polew:brawisiimooo :shocked: kieras dzieki za pomoc oczywscie sie odplace za to gdyby nie ty to bysmy sie nie polapali z tymi wtyczkami... Teraz pytanie czemu prawa lampa slabiej swieci ponownie wszystko sprawdzone i jest ok... slabiej swieci zenon i dlugie... czyzby przetwornica fake?

Opublikowano

kabaret byl hehe jeszcze wyszlo ze mama samochod ze skandynawi :polew:brawisiimooo :shocked: kieras dzieki za pomoc oczywscie sie odplace za to gdyby nie ty to bysmy sie nie polapali z tymi wtyczkami... Teraz pytanie czemu prawa lampa slabiej swieci ponownie wszystko sprawdzone i jest ok... slabiej swieci zenon i dlugie... czyzby przetwornica fake?

a sprawdziles tak jak Ci mowilem?

Opublikowano

tak przelozylem lampe i normalnie swieci a tamta w tamto miejsce i tez normalnie wiec nie kminie... jak sa oby dwie poddlaczone to jedna slabiej

Opublikowano

musza ale z braku czasu nie zostaly podlaczone :tongue4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________

Zdj_cie0130.jpg

Zdj_cie0131.jpg

No niestety ta prawa jednak slabiej swieci nei mam pojecia co jest nie tak i tak samo na dlugich tez slabiej swieci

Opublikowano

Nowek sprawdź tą mase.na forach citroena ,opla,audi,renault przy podobnych przypadkach z jedną lampą słabszą piszą właśnie o masie

Opublikowano

Nowek sprawdź tą mase.na forach citroena ,opla,audi,renault przy podobnych przypadkach z jedną lampą słabszą piszą właśnie o masie

U mnie jakiś czas jedna lampa też słabiej świeciła. Okazało się, że pin od masy w lampie się poluzował i nie było dobrego styku. Także najprawdopodobniej to masa...

No to B6 o której mówiłem, że znajoma się pozbywa poszła w rozliczeniu za A4 B7 ostatecznie. Nabyła 2.0TDI 170KM, jutro idę obczaić.

Opublikowano

musza ale z braku czasu nie zostaly podlaczone :tongue4:[br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________

Zdj_cie0130.jpg

Zdj_cie0131.jpg

No niestety ta prawa jednak slabiej swieci nei mam pojecia co jest nie tak i tak samo na dlugich tez slabiej swieci

o cie w dupe :shocked: wez jedz ustaw te lampy bo prawa oswietla lewa strone a lewa prawa :naughty:

Opublikowano
:siema: Spryskiwacze na lampy założone i podłokietnik :dance::banan1: :banan1: Przemas wielkie dzięki :drunk:
Opublikowano

:bry:

taki ładny poranek, a ja w pracy... ale za to auto już odkurzone i umyte :polew: miłego dnia Wszystkim :decayed:

Opublikowano

:hi:

Magda i WIŚNIA jak się czujecie ??

:drunk: ja znowu ciężko :embarrassed: