Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l a nie wiem czemu niedługo jadę robić nowe zdjęcia, może coś lepszego wyjdzie i znowu zmienię avatar
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Dzięki Tak imię już dawno było - Lenka. chłopiec byłby Norbert ale lekarze już dawno pozbawili mnie złudzeń :tongę4: leć pieluchy zmieniać a nie na forum :koc: Pieluchy? :blik: to w niedziele,teraz czas :drink: :drink: :drink: :drink: póki jeszcze może
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l ii gites szkoda ze lewa lampa gorzej swici slabiej ale po swietach bede ogarnial co i jak a prawa jakis dziwny zaciek jest ktorego zanic nie mozna usunac...
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Dokładnie Wiśnia szykuj się, a nie na forum siedzisz Spoko Grzechu byłem pobawić idę
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l ii gites szkoda ze lewa lampa gorzej swici slabiej ale po swietach bede ogarnial co i jak a prawa jakis dziwny zaciek jest ktorego zanic nie mozna usunac... muszę sie dowiedzieć gdzie parkujesz [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 19:50_________________________________________________ Dokładnie Wiśnia szykuj się, a nie na forum siedzisz Spoko Grzechu byłem pobawić idę już
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l wracając do tematu 25 KWIECIEŃ 2011 godzina 16:00 HSW Łuczniczka Bydgoszcz 1. ArturB6 2. Jedrekx 3. Dropson 4. Kierownik 90% 5. Daras 6. MichalG23 7. Reniu 50% 8. WIŚNIA 50% 9. Bula87 50% 10.Damian 70 % (zależne od wypitych % w Niedziele) 11. Blondi 12. Krzychu 50% (zobaczymy czy będę w domu) 13. NiskoiSzerokoAudiA4 ( o ile nie będę u rodziny 60% ) wpisywać się mam nadzieje ze będzie nas tam troszke ) w końcu świeta i większość mam wolne :hi: :hi:
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l kabaret byl hehe jeszcze wyszlo ze mama samochod ze skandynawi :polew:brawisiimooo kieras dzieki za pomoc oczywscie sie odplace za to gdyby nie ty to bysmy sie nie polapali z tymi wtyczkami... Teraz pytanie czemu prawa lampa slabiej swieci ponownie wszystko sprawdzone i jest ok... slabiej swieci zenon i dlugie... czyzby przetwornica fake?
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l kabaret byl hehe jeszcze wyszlo ze mama samochod ze skandynawi :polew:brawisiimooo kieras dzieki za pomoc oczywscie sie odplace za to gdyby nie ty to bysmy sie nie polapali z tymi wtyczkami... Teraz pytanie czemu prawa lampa slabiej swieci ponownie wszystko sprawdzone i jest ok... slabiej swieci zenon i dlugie... czyzby przetwornica fake? a sprawdziles tak jak Ci mowilem?
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l tak przelozylem lampe i normalnie swieci a tamta w tamto miejsce i tez normalnie wiec nie kminie... jak sa oby dwie poddlaczone to jedna slabiej
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Nowek może to ci coś podpowie chociaż http://audiclub.pl/index.php?topic=23256.0 http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?p=1384203&sid=63789c038b2bb0cd644261968f641002 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=161361.0;highlight=jedna+lampa btw silniczki działają :?:
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l musza ale z braku czasu nie zostaly podlaczone [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________ No niestety ta prawa jednak slabiej swieci nei mam pojecia co jest nie tak i tak samo na dlugich tez slabiej swieci
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Nowek sprawdź tą mase.na forach citroena ,opla,audi,renault przy podobnych przypadkach z jedną lampą słabszą piszą właśnie o masie
Opublikowano 22 Kwietnia 201115 l Nowek sprawdź tą mase.na forach citroena ,opla,audi,renault przy podobnych przypadkach z jedną lampą słabszą piszą właśnie o masie U mnie jakiś czas jedna lampa też słabiej świeciła. Okazało się, że pin od masy w lampie się poluzował i nie było dobrego styku. Także najprawdopodobniej to masa... No to B6 o której mówiłem, że znajoma się pozbywa poszła w rozliczeniu za A4 B7 ostatecznie. Nabyła 2.0TDI 170KM, jutro idę obczaić.
Opublikowano 23 Kwietnia 201115 l musza ale z braku czasu nie zostaly podlaczone [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2011, 22:22_________________________________________________ No niestety ta prawa jednak slabiej swieci nei mam pojecia co jest nie tak i tak samo na dlugich tez slabiej swieci o cie w dupe wez jedz ustaw te lampy bo prawa oswietla lewa strone a lewa prawa
Opublikowano 23 Kwietnia 201115 l Spryskiwacze na lampy założone i podłokietnik :banan1: Przemas wielkie dzięki
Opublikowano 23 Kwietnia 201115 l taki ładny poranek, a ja w pracy... ale za to auto już odkurzone i umyte miłego dnia Wszystkim