Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh.... co za frajerstwo istnieje w tej polsce to szok.....dosłownie brak słów....

:no: :no: :no: :no: wczoraj wieczorem chcieli mi zaj... służbowego sprintera... albo dostać się do środka auta i wyciągnąć z niego co można, nie wspominajać o spuszczeniu powietrza lub przebiciu opon ... przyjeżdzam ze znajomym, wracaliśmy akurat z wieczornego piątkowego spotu, wiadomo gdzie. podjeżdzam pod Mój dom, stoi trzech gości z piwem, opierają się o auto, wydało mi się to dosyć podejrzane bo pobliski sklep był od 30 minut zamknięty a goście dziwnie się zachowywali obserwując wszystko dookoła (jednego znam z widzenia dosyć dobrze, a sąsiad mi wspomniał dzisiaj rano że dwóch kręciło się koło samochodu od tygodnia ) wjechałem autem na podwórku i delikatnie przyczaiłem się co Ci "ludzie" kombinują... jeden z nich przeszedł przez całą szerokość mojego płotu by spojrzeć czy już wszedłem do domu... poszedłem do domu po ojca ... wyszedł... no i 30 sekund potem się zaczeło.. coś hukneło, takie wrażenie jakby jeden z nich chciał wybić szybe... widziałem tylko jego nogi pod samochodem jak przechodził od tyłu do przodu auta i łapał za kabel od CB.. krzyknołem.. ojciec też, wybiegliśmy za nimi to spierdzielali tak jak nie jeden samochód potrafi jeździć.... uciekli gdzieś na pobliskie działki.. do 2 w nocy ich szukaliśmy i czatowaliśmy na ulicy do czasu aż jeden z nich przechodził przez ulice gdzieś w odległości 800metrów od miejsca w którym byliśmy .... złapaliśmy go... standardowo chciał udać że nic o niczym nie wie.. i że on tylko był popatrzeć... tak czy siak miał przejeb... :baseball: oczywiście nie miał wyjścia i zdradził swoim kompanów.. jeden pracuje w firmie koło mojego domu, mam znajomego który zna właścicieli zadzwonił i powiedzieli że ten chłopak nie przyszedł wogóle do pracy... ma być w poniedziałek... trzeci mieszka jakieś 2 km od mojego domu, wiec sytuacja jest rozwojowa....

pedalstwo jak nic po co policja nic im by nie zrobili bo praktycznie nic nie zrobili a takich to tylko wpierdal wstawić ostro zeby wiedzieli gdzie się nie pokazywać :decayed: :decayed: :kox:[br]Dopisany: 07 Maj 2011, 15:30_________________________________________________gdzie proponujecie spot ? moze w koncu pas koronowo ? potem do pieczysk ? ? dobra opcja ? kto by się pisał ?? :mysli: :mysli:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

muszę się zorientować czy jutro do rodzinki do Grudziądza nie pojadę.. jak nie, to mogę podjechać do Koronowa :naughty:

Opublikowano

dobrze by było zrobić tam spocik ;) taka pogoda ;):hi:

Opublikowano

jutro mam gości w domu, impreza rodzinna, ale na spot się piszę

1. Buła87 - 50%

Opublikowano

reniu ustrzelony na wojska polskiego - kujawska-solskiegoo :rolleyes:

Mozna nawet powiedzieć wspólna przejażdżka :naughty:

Moj klekot cos ostatnio kopci...ale astra odpuscila :naughty:

Opublikowano

jutro mam gości w domu, impreza rodzinna, ale na spot się piszę

1. Buła87 - 50%

2. NiskoiSzerokoAudiA4 -60%

Opublikowano

ja tez sie pisze na spota tylko gdzie :mysli:

3. ArturB6

Opublikowano

hehe właśnie się dowiedziałem, że przyjeżdża do mnie jutro kuzyn więc może na spocie(jeśli się odbędzie) pojawi się CIVIC V gen D15b7+turbo :kox: wszystko zależy od miejsca i godziny..

Opublikowano

ja tez sie pisze na spota tylko gdzie :mysli:

dobre pytanie.. ja jutro max do 12 będę wiedział czy się pojawię czy jadę do Grudziądza..

Opublikowano

ja obstawiam koronowo pas okolo godz 14 pisac wtedy co i jak i sie spotykamy :gwizdanie:

Opublikowano

To gdzie ten spot w końcu? bo 1 maj już chyba był :gwizdanie:

Opublikowano

no ale tam co tydzien cos się dzieje to jak bo sam nie chce tam byc z audi a4 :D :gwizdanie:

Opublikowano

do mnie zaraz goście przyjadą, więc ja cały czas na 50%

Opublikowano

:hi:

ja raczej odpadam ... jutro matura c.d. :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

matura tym bardziej mozesz wpasc i sie dotlenic powietrzem jak nikt nie jedzie to ja tez odpadam wtedy :kox: [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 11:58_________________________________________________

:naughty: :naughty:

siemanko majki ty masz tą zieloną audike a4 b5 ?

Opublikowano

matura tym bardziej mozesz wpasc i sie dotlenic powietrzem jak nikt nie jedzie to ja tez odpadam wtedy :kox: [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 11:58_________________________________________________

majki ma honde accord teraz :wink4:

Opublikowano

"NIE DOGONISZ JAPOŃCA BO KRĘCI DO KOŃCA" :gwizdanie: :decayed:

Majki ma japońskie audi ;)

Opublikowano

widze ze ze spotu nic nie wypali :kox: :kox:

Opublikowano

no raczej lipa.. ale w sumie zaraz będzie padało.. :kwasny: