Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wstępnie... Decyzja właściwie podjęta, że moja idzie do żyda... Co będę brał jeszcze nie wiem...

Opublikowano

many silnik jak najbardziej :ok: ale ja bym szukal juz z gazolinom

Opublikowano

wstępnie... Decyzja właściwie podjęta, że moja idzie do żyda... Co będę brał jeszcze nie wiem...

moim zdaniem dobra a nawet bardzo dobra baza do modzenia...można dużo roboty i klamotów w nią wpakować...a co ważniejsze masz szlak przetarty :kox:

a dlaczego nie "gnojowóz" :mysli:

Opublikowano

ładne jest, cena bardzo atrakcyjna.. w przebieg to w ogóle nie wierz bo pewnie ma x2 albo x3. trochę golasek, ale doposażysz sobie jak większość na forum :naughty: będziesz jutro na uczelni w naszym kochanym, nowym budynku? bo mam w samochodzie Twój kalendarz :hi:

Opublikowano

coś tania ta audiczka. Ale wygląda na fotkach fajnie.

dobis i co jedziesz do Bukowiny? Bo tak właśnie myślę nad tym coraz poważniej :gwizdanie:

Opublikowano

Siemanko :kawa:

Opublikowano

:bry:

dziś przynajmniej poranek bez śniegu :dance: bo wczoraj rano to się przeraziłem jak spojrzałem za okno :wallbash:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

coś tania ta audiczka. Ale wygląda na fotkach fajnie.

dobis i co jedziesz do Bukowiny? Bo tak właśnie myślę nad tym coraz poważniej :gwizdanie:

sam nie ma opcji bo muszę mieć znajomy pysk do picia :polew: ale już prawie namówiłem znajomka z Bydzi i na 90% myślę że pojedzie ze swoją drugą połówką... także powiem Ci że duża szansa :good: Jak co to ja mam dwa miejsca (no 1,5 bo fotelik z tyłu) i kumpel też mówił że jak poleci to swoim autem także nie musiałbyś swoim jechać... :naughty: :naughty:

Opublikowano

O to już w ogóle było by superancko. No jakbym ja jechał, to już byś miał pysk do picia :naughty: :naughty: Ja jeszcze też muszę trochę poprzekonywać, ale myślę że jest szansa. Tylko pewnie nie ma dużo czasu do namysłu, lista szybko się uzupełnia :)

Opublikowano

O to już w ogóle było by superancko. No jakbym ja jechał, to już byś miał pysk do picia :naughty: :naughty: Ja jeszcze też muszę trochę poprzekonywać, ale myślę że jest szansa. Tylko pewnie nie ma dużo czasu do namysłu, lista szybko się uzupełnia :)

to załatwiaj....ja już urlop nawet mam :decayed:

Opublikowano

To ten wasz były?

Opublikowano
:naughty: bardzo bezwypadkowy :wink4: ale najlepsze jest to, że facet przy kupnie wiedział o wspawanej ćwiartce...
Opublikowano

oj tam nie widać, że był składany z dwóch :tongue4:

Opublikowano

z dwóch nie był ;) ma tylko lewą, tylną ćwiartkę wspawaną i nowy zderzak + tył :wink4: ciekawe czy za kadencji nowego właściciela coś się działo :mysli: z ciekawości dziś poszukam w domu czy nie mam fotki jak wyglądał po "bum"..

Opublikowano

no wlasnie manny benzin tym razem? :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Janekx jaką masz przepływkę u siebie?

Potrzebuję 06B 133 471 na podmiankę

Opublikowano

Manny, a widziałeś ciemne (czarne albo granatowe) B6 w sedanie w komisie CAREX koło naszej uczelni? nawet ładne i w dobrej cenie. chyba 1.9 tdi, zawsze możesz podjechać zobaczyć jak będziesz wracał z uczelni do domu :)