Opublikowano 15 Stycznia 201214 l Koledzy planuje ktoś jechać z kuj-pom na zimowy zlot?? a planuje... w ciągu tygodnia się wyjaśni ja już się zapisałem i mam nadzieje że będe w PL fajnie jak wiecej ludzi z kuj-pom pojedzie no widziałem Was na liście, muszę się streszczać bo miejsca się kończą :gwizdanie: dlatego była szybka decyzja bo bałem sie o miejsca, ale myśle że jeszcze do konća tygodnia będą miejsca
Opublikowano 15 Stycznia 201214 l pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie: :wallbash: można trochę poszaleć na jakimś parkingu dobrze że zapowiadają śnieg tylko dwa tygodnie
Opublikowano 15 Stycznia 201214 l pada śnieg,pada śnieg... :gwizdanie: :wallbash: można trochę poszaleć na jakimś parkingu dobrze że zapowiadają śnieg tylko dwa tygodnie jak się ma normalny ręczny to tak. a u mnie przy tym gównie to nic się nie da...
Opublikowano 16 Stycznia 201214 l Kompletuje już części, także niedługo wróci do żywych :>[br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 10:09_________________________________________________Będę musiała alu pomalować, boje sie ze jak pomaluje tylko 1 to bedzie różnice widać w kolorze. Może zrobić je wszystkie na biało? Co myślicie?
Opublikowano 16 Stycznia 201214 l białe są fajne tylko będzie trzeba często zmywać pył od klocków żeby nie osiadł na lakierze