Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi pasuje cały dzień , ale żeby bardziej sie określić to niech i będzie np 17 Łuczniczka , lub w przypadku lipnej pogody TESCO :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pasuje tak, jak napisał Kierownik

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spota. Kierownik jeszcze raz Wielkie Dzięki za pomoc w diagnozie :notworthy:

http://sklep.intercars.com.pl/?grut=822799#/dynamic/SKLEP/ws_gru_clob.php?grukod=822799&wit=SKLEP&Lisc=0&KhPro=&leaf=822799 :doh:

Opublikowano

jutro bede zamawial pare kosmetykow jak ktos jest chetny to pisac, zawsze taniej przesylka wyjdzie.... http://showcarshine.pl/

---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:24 ----------

mam takie pytanie: czy korektor sily hamowania to skomplikowane urzadzenie? chodzi mi konkretnie o clio II bez abs-u, odrazu sie przyznam ze niewiem nawet jak to wyglada, idzie to jakos naprawic? bo niby ten u mnie sie blokuje? i tzreba by bylo go wymienic, ale ponoc to g...o ma to do siebie ze strasznie koroduje.... i jak mam zmienic swoj na taki sam to wole swojego wyremontowac, a jak znalazlem nowy w Ic to koszt 1/4 wartosc auta :facepalm:

kierownik ty jestes mechanik? jak ktos umie odpowiedziec na moje pytanie to prosze o pomoc...

Opublikowano

dzięki za spota wszystkim :good:

Opublikowano

jedrekx a5 :kox: sorki ze tak przlotem wpadlem ale na cwiczeniach bylem i tak jak mowilem obecnosc na nich jest ;')

Opublikowano

Dzięki również Wszystkim obecnym za spota, frekwencja znów dopisała :banan:

---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

Jędrek auto w pyte :decayed:

Opublikowano

dzięki Panowie :hi:

Opublikowano
jutro bede zamawial pare kosmetykow jak ktos jest chetny to pisac, zawsze taniej przesylka wyjdzie.... http://showcarshine.pl/

mam takie pytanie: czy korektor sily hamowania to skomplikowane urzadzenie? chodzi mi konkretnie o clio II bez abs-u, odrazu sie przyznam ze niewiem nawet jak to wyglada, idzie to jakos naprawic? bo niby ten u mnie sie blokuje? i tzreba by bylo go wymienic, ale ponoc to g...o ma to do siebie ze strasznie koroduje.... i jak mam zmienic swoj na taki sam to wole swojego wyremontowac, a jak znalazlem nowy w Ic to koszt 1/4 wartosc auta :facepalm:

kierownik ty jestes mechanik? jak ktos umie odpowiedziec na moje pytanie to prosze o pomoc...

podaj jakiś numer produktu sprawdzę Ci jutro w Gordonie i zapytam w jednym miejscu o to

Opublikowano

podaj jakiś numer produktu sprawdzę Ci jutro w Gordonie i zapytam w jednym miejscu o to

moze zapytaj sie poprostu o korektor sily hamowania do renault clio II 99r 1,2B auto bez abs w zasadzie to golas... w gordonie masz kogos znajomego? czy kupujesz na nr?

Opublikowano
:hi: dzieki wszystkim za obecność , dobrze było was zobaczyć po takim czasie
Opublikowano

obok sklepu, w którym robię jest Gordon i zawsze dobrą cenę po sąsiedzku dawali zorientuję się co i jak w temacie

Opublikowano

oki, dzieki

Opublikowano
obok sklepu, w którym robię jest Gordon i zawsze dobrą cenę po sąsiedzku dawali zorientuję się co i jak w temacie

Bartek jak co to mów to podjadę ze swoją zniżką:wink:

Opublikowano

Bartek jak co to mów to podjadę ze swoją zniżką:wink:

spoko zobaczymy co da się zrobić :wink: masz już blacharza do Hanki? tylko w kartony nią nie wjeżdżaj bo umrze :polew: Pan Janek psioczy na zderzak, ale będzie jajo podobno :wink:

Opublikowano

blacharz załatwiony :naughty: mówisz że psioczy :whistling:

Opublikowano

tak troszkę na ten podkład co był i odnośnie tych kratek, ale ogarnia temat :naughty: pewnie w środę odbiór

Opublikowano

no ktoś próbował coś już działać ale chyba nie bardzo wiedział co do czego i go sprzedał :facepalm: Hondę w czwartek odstawiam i w sobotę będzie:kox:

Opublikowano

jak coś to dzwoń będziemy działać

Opublikowano

ja dopiero teraz ale tez dziekuje!!

Jedrek fura :kox:

ps. pamietaj zeby zagadac o mnie :wink: