bula87 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 płyty ze zdjęciami wypalone od jutra do odbioru w Komforcie w Świeciu, w razie czego jutro jestem do 14-tej i przekaże do Gordona - Maciejowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Z tą najoszczędniejszą jednostką to przesada, wręcz odwrotnie, są to jedne z gorszych jednostek napędowych w audi Marcinie masz pełne prawo tak sądzić, ale chociaż napisz co w nich jest takiego "gorszego" . Mam od 2 lat styczność na co dzień z 1.8 i z 1.8 T i ja nic takiego nie zaobserwowałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 i jak tu się nie wku*wić z rana jak widać, że jakiś cep zajebał Ci w auto i pojechał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 w A4 czy w Berlingo? Kierownik, a co Ty? ludzi nie poznajesz? Kangoo to nie Audi, ale na przeciwko siebie to widać jak się jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A4 zderzak tylny porysowany do malowania, nie wiem co zrobić z dokładką bo też jest porysowana i widać... niby niewiele, ale denerwuje mnie to dobrze że czujki działają ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 zebys mial sedana to mam ladny zderzak.... a w sumie u mnie lezy.... dobra moj nowy faworyt!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A4 zderzak tylny porysowany do malowania, nie wiem co zrobić z dokładką bo też jest porysowana i widać... niby niewiele, ale denerwuje mnie to dobrze że czujki działają ok :facepalm: współczuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 w A4 czy w Berlingo? Kierownik, a co Ty? ludzi nie poznajesz? Kangoo to nie Audi, ale na przeciwko siebie to widać jak się jedzie tak myslałem że to ty pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 zebys mial sedana to mam ladny zderzak.... a w sumie u mnie lezy....dobra moj nowy faworyt!!! http://img688.imageshack.us/img688/5905/dscf1874q.th.jpg sam zderzak jest ok tylko lakier wytarty do plastiku, bardziej martwi mnie dokładka..chyba będzie czarny mat cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 dropsone zapodaj taki spojler )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 juz szukam na allegro.... ale nie moge nic znalesc..... bede kombinowal zeby jakas drewniana lawke postawic na klape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 wpadnę po płytkę jutro albo w piątek do południa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 siema Kieras czemu popsułeś auto tymi ledami do jazdy dziennej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Paweł zobacz co jest na sprzedaż BMW 335 SalonPL / M-PAKIET +INDIVIDUAL, 2007r., 2998cm3, 306 KM - otomoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 ta Beemka byław tym roku w Toruniu na zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 siemaKieras czemu popsułeś auto tymi ledami do jazdy dziennej ? Bardzo praktyczna rzecz , robie duzo krótkich dystansów , i szkoda Xenona na takie momenty zapalać/gasić/zapalać itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Może i praktyczne... ale jest passé Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 I know it , jak bede mial czas to moze ogarne coś podobnego co przemas wyrezal ze skody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi