Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l Wreszcie Polska teraz tylko o 14 pociag z Krakowa do Bydgoszczy i w koncu w domu moze jutro jakis spot?
Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l ja jestem miedzy dyzurami i jakby sie udalo cos okolo 16 to bym się mógł pojawic ))) To jak?
Opublikowano 14 Sierpnia 201214 l a ja zaproponowałem, ale nie dam rady wróciłem do domu 1,5 godziny temu i dowiedziałem się, że jutro mam zafundowaną trasę Bydgoszcz-Lubelszczyzna (w tą i z powrotem) więc przepraszam
Opublikowano 15 Sierpnia 201214 l To co? Może inaczej niż zwykle - np w polowie drogi miedzy toronto a bydg? karczma pod gołębiem? tam jest parking i inna sceneria niż łuczniczka i plaza:) 16? Tu: Mapy Google
Opublikowano 15 Sierpnia 201214 l To co? Może inaczej niż zwykle - np w polowie drogi miedzy toronto a bydg? karczma pod gołębiem? tam jest parking i inna sceneria niż łuczniczka i plaza:) 16? Tu: Mapy Google my na forum znaju tą knajpę ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:18 ---------- Audi S4 o mocy ponad 600 KM - ostry sedan oł jeee i to BMW 1000KM
Opublikowano 15 Sierpnia 201214 l Dawid tu musisz inaczej napisac.... podajesz date/miejsce i robisz liste chetnych.... jak na razie nie ma zadnych planow na 2 wrzesnia, jest tylko wpis w kalendarzu, ale jak pisalem Ci predzej ze nie zawsze spoty sie pokrywaja z kalendarzem
Opublikowano 15 Sierpnia 201214 l jeśli coś ma być 2 września, to lepiej już zacząć temat kręcić co więcej osób sobie czas jakoś zorganizuje, nowe grafiki w pracy itp.