Opublikowano 25 Września 201213 l Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna
Opublikowano 25 Września 201213 l Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna Musti uwierz, że mi dwa razy nie trzeba mówić...jeśli tylko czas pozwoli to bankowo się zjawię
Opublikowano 25 Września 201213 l Musti to gdzie Ty kupiłeś tą działkę ?? Siema Arti Myślę że wpadniesz w odwiedzinki Niedaleko Lipna Musti uwierz, że mi dwa razy nie trzeba mówić...jeśli tylko czas pozwoli to bankowo się zjawię ja myślę będę w tą sobotę na pewniaka także jak coś to dzwonić na tel
Opublikowano 26 Września 201213 l Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? w sobotę u mnie
Opublikowano 26 Września 201213 l Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? jestem chętny o ile przejdzie mi przeziębienie.. w sobotę u mnie j.w. ale do soboty powinno mi przejść. zwłaszcza, że pogoda w końcu się robi
Opublikowano 26 Września 201213 l Panowie jakiś spot w nadchodzącym tygodniu się szykuje?? jestem chętny o ile przejdzie mi przeziębienie.. w sobotę u mnie j.w. ale do soboty powinno mi przejść. zwłaszcza, że pogoda w końcu się robi Wujek ja myślę że podjedziesz pogawędzić trochę