Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jesteś w Lipnie w ten weekend?:wink:

nie ma mnie póki co ale nie wiem czy w tym tyg nie będę Toruń - Bydgoszcz z roboty :wink4:

Opublikowano

to dzwoń jak coś, bo ja codziennie jestem i tu i tu :grin:

Opublikowano
mi VCDS nie chodzi na W7 HP.. i obsługuje na starym laptopie, gdzie jest Win XP :facepalm:

Co to znaczy "nie chodzi" - program wcale się nie uruchamia, czy nie łączy się z samochodem, czy co się dzieje?

VCDS Lite 1.0, wprawdzie najprostszy z VCDS'ów ale zaiwania pod W7 64bit aż miło. Do B5 starcza jak najbardziej. Z tego co wiem pełne, wypasione VCDS'y (np ver. 10) pod tym systemem też polecą - tak podaje producent.

odnosnie vaga na systemy x64 to polecam program virtualbox - tworzy wirtualnego pc na którym instalujemy xp, vag-com bangla bezproblemowo i nie trzeba mieć 2 systemów.

Ogólnie warto mieć takiego virtualboxa bo przydaje się nie tylko do VAG'a ale i do wielu innych programów. Jednak bardziej miło jest jak program odpala się sam z siebie, normalnie, bez specjalnych sztuczek.

A co z tym W8? Korzysta ktoś z VAG'a na tym systemie? Ogólnie będzie trzeba chyba założyć taki wątek w odpowiednim dziale merytorycznym.

Opublikowano
mi VCDS nie chodzi na W7 HP.. i obsługuje na starym laptopie, gdzie jest Win XP :facepalm:

Co to znaczy "nie chodzi" - program wcale się nie uruchamia, czy nie łączy się z samochodem, czy co się dzieje?

VCDS Lite 1.0, wprawdzie najprostszy z VCDS'ów ale zaiwania pod W7 64bit aż miło. Do B5 starcza jak najbardziej. Z tego co wiem pełne, wypasione VCDS'y (np ver. 10) pod tym systemem też polecą - tak podaje producent.

po prostu nie chodzi.. aplikacja nie działa :wink: ja mam chyba wersję 10.6.3 jeśli dobrze pamiętam

Opublikowano
po prostu nie chodzi.. aplikacja nie działa :wink: ja mam chyba wersję 10.6.3 jeśli dobrze pamiętam

Nie działa powiadasz... ale powiedz czy się w ogóle włącza, czy się nie uruchamia i z miejsca masz error. Czy może dopiero po zapięciu pod auto brak jest komunikacji, nie wykrywa interface'u etc. Wersja, o której piszesz 10.6.3 mogła być wydana pod konkretny inteface i to może być powód dla którego z innym nie ćwiczy.

Można by na ten temat więcej pogadać, ale to lepiej chyba na jakimś spocie. Chociaż ja nigdy na takowym nie byłem :wink:

Opublikowano

już nie pamiętam, ale chyba przy włączaniu aplikacji był Error i rzeczywiście - jak pisałem w tej sprawie do Siemiana to mi odpisał, że nie chodzi Przy Win 7.. ja tam się na tym nie znam więc nie wiem dokładnie co i jak :decayed:

Opublikowano

Jędrek jak lampy?

Opublikowano

leżą w bagażniku.. :facepalm: kumpel nie załatwił jeszcze przyrządu do wyciągania pinów z kostki.. zresztą ja dziś 3/4 dnia w samochodzie spędziłem więc i tak nie byłoby czasu na montaż :thumbdown:

Opublikowano

czyli w aucie masz je tak nie do końca..:facepalm: zachciało Ci się ledów jak te są ładne :wink:

Opublikowano
czyli w aucie masz je tak nie do końca..:facepalm: zachciało Ci się ledów jak te są ładne :wink:

Jedrek sorry ale ja się pod tym podpisuje :wink: (ale to już mówiłem)

Opublikowano
Opublikowano

Siema :kawa:

Opublikowano

co do lamp to wiadomo kwestia gustu, mi się led z tyłu bardziej podoba niż zwykłe żarówki :wink: mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu w końcu to złożymy do kupy bo już mnie wkurza to, że jeszcze niezałożone :thumbdown:

Opublikowano

Siema :) dajcei znać jak będzie jakiś spot może wkońcu uda mi się przyjechać

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Siema :) dajcei znać jak będzie jakiś spot może wkońcu uda mi się przyjechać

:hi: to może zróbmy jakiś mega spocik :decayed: też bym się zjawił :decayed:

Opublikowano

Byłby pretekst by umyć auto :grin:

Opublikowano

ja też chce ,ja też chce... 2Q==