Reniu Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Siemka Gratki Kieras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 mam pytanko,o ktorej planowany jest ten spot 25 w Toruniu?jesli nic nie wyskoczy to chetnie sie dolacze:decayed: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no jakby był w Toruniu 25.11, to chyba bym się znów pojawił Akurat brak dyzuru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Kierownik się zaręczył!!!!!!!!GRATULACJE!!!!!! gratulacje po co ma miec lepiej od nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 no jakby był w Toruniu 25.11, to chyba bym się znów pojawił Akurat brak dyzuru . no niby w kalendarzu jest wpisany,ale ja tam nie wiem nowy jestem:co: moze ktos cos slyszal??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Dziekuje bardzo w imieniu moim i juli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 też bym wpadł na jakiś mega spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 też bym wpadł na jakiś mega spot Józek to pisz kiedy Ci pasuje? ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Panowie kto z kuj-pom wybiera się na zlot zimowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a łer yt ys? macie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a łer yt ys? macie temat łen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 też bym wpadł na jakiś mega spot Józek to pisz kiedy Ci pasuje? ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Panowie kto z kuj-pom wybiera się na zlot zimowy? :hi:Chetnie bym sie wybral jezeli praca mi pozwoli,a kiedy i gdzie ma byc ten zimowy?? A co z tym 25 w Toruniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 jezeli bedzie spot tego 25 to raczej nie bedzie w toruniu, mnie nie bedzie, krzycha raczej tez, damian robi poza toruniem, jedynie Pawel.... o kogos nowego raczej ciezko.... ewentualnie moze ktos z atk podjedzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 :hi:Chetnie bym sie wybral jezeli praca mi pozwoli,a kiedy i gdzie ma byc ten zimowy?? pod koniec marca w Bukowinie Tatrzańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 też bym wpadł na jakiś mega spot Józek to pisz kiedy Ci pasuje? ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ---------- Panowie kto z kuj-pom wybiera się na zlot zimowy? Dajcie jakiś termin postaram się dostosować ja ja też mam taki plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi