przemciotorun Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 :hi:Chetnie bym sie wybral jezeli praca mi pozwoli,a kiedy i gdzie ma byc ten zimowy?? pod koniec marca w Bukowinie Tatrzańskiej jak bedzie mi pasowalo to moze sie przejade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 wróciłem z działeczki właśnie z Lipna jadąc w stronę Sierpca fotoradar ITD dziś stawiało żółty z antenką , wracałem to już był nabity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 uwaga po Świeciu lata jakieś nieoznakowane Audi chycnęli mnie ale pobiadoliłem trochu zwiesiłem głowę i skończyło się na pouczeniu :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steve Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 uwaga po Świeciu lata jakieś nieoznakowane Audi chycnęli mnie ale pobiadoliłem trochu zwiesiłem głowę i skończyło się na pouczeniu :banan: A gdzie Cię capnęli? No, a na trasie Bydgoszcz - Świecie przy odrobinie szczęścia tudzież pecha spotkać można nieoznakowanego VW Transportera (ale takiego z tych najnowszych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertuss Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 uwaga po Świeciu lata jakieś nieoznakowane Audi chycnęli mnie ale pobiadoliłem trochu zwiesiłem głowę i skończyło się na pouczeniu :banan: Jakie ałdi? Gdzie Cie chycnęli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dziś pobiłem mój rekord dojazdu do pracy... pół godziny, gdzie zawsze zajmuje mi to w granicach 5-10 minut. odcinek 6km.. kochany remont Fordońskiej.. no ale niedługo się skończy i będzie dobra droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko42 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 uwaga po Świeciu lata jakieś nieoznakowane Audi chycnęli mnie ale pobiadoliłem trochu zwiesiłem głowę i skończyło się na pouczeniu :banan: Jakie ałdi? Gdzie Cie chycnęli? w Świeciu na WP koło tego baru obok dawniejszych telefonów komórkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Bula, osiolek ustrzelony przed chwila na powstancow wlkp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, Coś na rozruch a4 avant rat style 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianIno Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam, Coś na rozruch a4 avant rat style 5 Dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jest jeszcze filmik jak to jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ze swapem serca od Trabiego Film już leciwy, pomysłowość niezła pomijając fakt że fajne auto zostało tak potraktowane. Pewnie i tak był jakiś zonk z nim ---------- Post dopisany at 10:23 ---------- Poprzedni post napisany at 10:06 ---------- Killer Karaoke - Guy Gets Shocked - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 bry czas na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi