Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry: dziś widziany czerwony sedan b5 z wlepą klubową na klapie, pod galerią Bielawy w Toruniu przyznać się kogo? :decayed:

Bula ile ja juz klubowych fur widziałem na miescie...a na spotach zero!! :kwasny::doh::thumbdown:

a no niestety takie realia chyba trzeba będzie poszerzyć zasięg spotów może pomorskie albo wielkopolskie :whistling:

Joł! Siema z rana :D

Dżizas, zawiecha 1be koza jakich mało, a jak jechałem dziś w 4 osoby po leśnych dróżkach to podłoga aż "zgrzytała" - już widzę jak gwint założę......lol

jak chcesz odstąpię Tobie 1BA wzmocnione jak przycierasz mi się tylko raz zdarzyło i zaspy do 40cm nie są groźne :polew:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

moze jakies spotkanko po nowym roku ? od niedawna tutaj jestem i w sumie chcialbym dołączyc do grona :)

Opublikowano
moze jakies spotkanko po nowym roku ? od niedawna tutaj jestem i w sumie chcialbym dołączyc do grona :)

zapraszamy na spota :bry: wszystkim

Opublikowano

jakiś spot dziś? chętny ktoś?

Opublikowano

jeśli już to ja najwcześniej o 19 jestem wolny..

Opublikowano

ja dziś raczej odpadam chyba że coś w Świeciu skręcimy, bo nie mam za dużo czasu :kwasny:

Opublikowano

No może też bym wpadł dzisiaj...

Wczoraj było małe rezanko. Wpadły światła do jazdy dziennej Philipsa. Może szałowo to nie wygląda, ale w tym wypadku ma być przede wszystkim praktycznie i oszczędnie (szkoda żarników na wieczne włączanie i wyłączanie). No i komfort większy, tymbardziej w połączeniu z włącznikiem auto, wsiadam i jadę bez włączania żadnych świateł :wink:

Najlepsze byłyby reflektory mlodego, ale nie za te pieniądze :doh:

Opublikowano

to jak jedziemy z listą? :naughty:

Opublikowano

a gdzie ten spot?

Opublikowano
a gdzie ten spot?

chyba tradycyjnie pod TESCO

Opublikowano
a gdzie ten spot?

raczej odpadam, ale jakbym się wybierał to dla pewności zadzwonię do Ciebie czy coś się dzieje :hi:

Opublikowano
a gdzie ten spot?

raczej odpadam, ale jakbym się wybierał to dla pewności zadzwonię do Ciebie czy coś się dzieje :hi:

ok:good:

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------

czyli około 19 pod Tesco

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

A jako że to ostatni spot w tym roku frekwencja mogła by dopisać :naughty:

Opublikowano

postaram się dojechać na 19. jeśli nie dojadę punktualnie to max 10-15 min się spóźnię :decayed:

Opublikowano
a gdzie ten spot?

ok:good:

---------- Post dopisany at 16:02 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------

czyli około 19 pod Tesco

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

A jako że to ostatni spot w tym roku frekwencja mogła by dopisać :naughty:

jeden w roku mogę ominąć :polew: żeby tylko reszta jeździła tak samo jak kilka stałych osób to będzie git :thumbup1: i niech to będzie postanowienie na Nowy Rok :kox:

Opublikowano

Ja nie dojadę jednak. Wystąpiły małe komplikacje :/

---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:31 ----------

Oferta - Audi A4 - Witam, Sprzedaję moje Audi A4 1.8T QUATTRO. Jego stan techniczny i wizualny określam jako świetny! Jest wyposażony w fabryczne sp

czyje to? :eusathink: nie kojarzę auta ze spotów.. :whistling:

Opublikowano

dzięki za spota :decayed: az 3 fury :facepalm: ale pogaduchy pierwsza klasa

Opublikowano

Dzięki za spota :decayed: Ostatni w tym roku, a dla mnie pewnie na długi czas...

Opublikowano

Również dzięki :hi:

Pany kuzyn szuka A4 B7 Avant :ON:, jakbyście coś godnego uwagi mieli to dajcie znać :wink:

Opublikowano
Również dzięki :hi:

Pany kuzyn szuka A4 B7 Avant :ON:, jakbyście coś godnego uwagi mieli to dajcie znać :wink:

karolussss swego czasu chciał sprzedać :wink: