Opublikowano 31 Grudnia 201213 l ruszam w Polskę i nie bede miał neta tak więc SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU,DUŻO KASY NA MODY I NOWE FURACZE ŻYCZY WIŚNIA I MADZIA
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l ja też niedługo już wyjeżdżam z Bydgoszczy więc życzę wszystkim Wszystkiego Najlepszego w 2013
Opublikowano 31 Grudnia 201213 l Najlepszego w nowym roku! Marcin twoja furka widziana w piątek na Hetmańskiej
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l Najlepszego w nowym roku! Marcin twoja furka widziana w piątek na Hetmańskiej zgadza się Ale ciężki dzień
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l ale tu u nas cisza dzisiaj. ja o 14 wróciłem dopiero z Pieczysk, nogi mnie napierdzielają
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l ale tu u nas cisza dzisiaj. ja o 14 wróciłem dopiero z Pieczysk, nogi mnie napierdzielają pieszo szedłeś?? ja wróciłoem o 16, takiego balu to jeszcze nie miałem...
Opublikowano 1 Stycznia 201313 l nieee, nocowałem tam kolega mnie przywiózł, a nogi bolą od tańczenia. masakra jaką niektóre dziewczyny mają kondycję
Opublikowano 2 Stycznia 201313 l czy ktoś z Naszych w Toruniu ma VCDS'a? Jedrwk Ty masz, a czesto przeciez tam jestes Manny haczyk już mam i to w złocie :polew:kiedy się umówimy na obiór Twojego ??