Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Andrzej miał wene na testowanie nowego programu i gdyby nie postoje to 4h drogi by było ...:wink: tyle na fisie miał u mnie jak wysiadałem.

Zapraszamy do siebie....mamy równie pięknie malownicze rejony....tyle ,że z widokiem na liczne kopalnie :grin:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No Andrzej miał wene na testowanie nowego programu i gdyby nie postoje to 4h drogi by było ...:wink: tyle na fisie miał u mnie jak wysiadałem.

Zapraszamy do siebie....mamy równie pięknie malownicze rejony....tyle ,że z widokiem na liczne kopalnie :grin:

to po tonie węgla na pamiątkę będzie ? :grin:

Opublikowano

chlopaki, dzięki za spotttkanie ;) Miło było poznać nowe (dla mnie) twarze i odwiedzic Jędrka ;):wink:

Fura nahałasowała, ale tylko na lpg. Temat "bujania budą" ktory przyznam po raz pierwszy pojawił sie przy kolegach (az wstyd ... ;( ), po przelaczeniu z lpg na pb, został rozwiązany migiem. Głównym problemem były rozjechane "stare"mapy lpg, na "nowych" mapach pb. Kłócily się - jak to baby !:kox:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

to po tonie węgla na pamiątkę będzie ? :grin:

byłaby bida do byle hebelka to wrzucić :wink::decayed:

---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ----------

chlopaki, dzięki za spotttkanie ;) Miło było poznać nowe (dla mnie) twarze i odwiedzic Jędrka ;):wink:

Fura nahałasowała, ale tylko na lpg. Temat "bujania budą" ktory przyznam po raz pierwszy pojawił sie przy kolegach (az wstyd ... ;( ), po przelaczeniu z lpg na pb, został rozwiązany migiem. Głównym problemem były rozjechane "stare"mapy lpg, na "nowych" mapach pb. Kłócily się - jak to baby !:kox:

no tak trochę lipnie wyglądały odejścia stadniny co masz pod maską:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

:decayed:

zrobiłbym coś z tym na Twoim miejscu by Cię jakiś pobrojony afn ,czy avf nie objechał :decayed::wink::wink:

---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:40 ----------

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::wink:

---------- Post dopisany at 08:42 ---------- Poprzedni post napisany at 08:41 ----------

:siema:

Wy się zdzwaniacie jak macie zamiar rzucić kapelonem ?????? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

synchronizacja całkiem :good:

Opublikowano
:hi: Dzięki pany za miłe spotkanie :wink::decayed: jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne :wink::thumbup: Paweł odejście twojej furu to jest miazga :shock3: ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:
Opublikowano

wiedziałem ,że nie wytrzyma i to napisze....:doh:

:grin:

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

....nie patrzcie na co on pisze.............całą drogę w kapciach szmacianych jechał ,a ja na boso bo mi nie pozwolił gumowych dywaników pobrudzić :facepalm::polew:

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

:hi: Dzięki pany za miłe spotkanie :wink::decayed:jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne :wink::thumbup: Paweł odejście twojej furu to jest miazga :shock3: ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

musisz być wydupany po trasie jak koń po westernie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
wiedziałem ,że nie wytrzyma i to napisze....:doh:

:grin:

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ----------

....nie patrzcie na co on pisze.............całą drogę w kapciach szmacianych jechał ,a ja na boso bo mi nie pozwolił gumowych dywaników pobrudzić :facepalm::polew:

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:49 ----------

:hi: Dzięki pany za miłe spotkanie :wink::decayed:jedrzej dzięki za powitanie te kwiaty i orkiestra były nie potrzebne :wink::thumbup: Paweł odejście twojej furu to jest miazga :shock3: ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

musisz być wydupany po trasie jak koń po westernie :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:grin::grin: jakość daje rade :decayed: urlop wziołem :wink: ida autko umyć :sick3: Arturo dzięki za miłe towarzystwo :wink::decayed: tylko czemu cie musze tak długo znosić :grin::polew::facepalm:

Opublikowano

Czemu tak długo ? Ja Ci już gadałem .....coś Ci to tak do końca po tej korekcie nie bangla :wink:

Jakbym Cie nie namówił na gonienie tego allroada c6 to byśmy jeszcze kulali :decayed:

Opublikowano

Wy się zdzwaniacie jak macie zamiar rzucić kapelonem ?????? :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

synchronizacja całkiem :good:

tak jakoś :grin::decayed:

ogólnie za***iście fajni z was ludzie , tylko straszne niedbaluchy :grin::decayed: co jeden to większy syf w autku :facepalm::grin::polew:

:embarrassed::embarrassed::embarrassed:

dzięki za odwiedziny! :hi:

Opublikowano
Czemu tak długo ? Ja Ci już gadałem .....coś Ci to tak do końca po tej korekcie nie bangla :wink:

Jakbym Cie nie namówił na gonienie tego allroada c6 to byśmy jeszcze kulali :decayed:

:grin: nie pitol :wink: pewnie gościu sie zdziwił że 2 litrowy klekot robi znim co chce :polew::polew: juz je pewnie w Aso że mu to nie jedzie :grin::grin::decayed:

Opublikowano

No minę musiał mieć ciekawą :wink:

Opublikowano

allroad trochę więcej waży.. jakbyście go nie doszli to rzeczywiście byłoby coś nie halo :decayed:

Opublikowano

Ale motor znacznie elastyczniejszy ma....teoretycznie

Opublikowano

tak ekipa była a mnie musiało akurat nie być...ale mam nadzieje, że wpadniecie jeszcze keidyś, albo My zbierzymy siły i odwiedzimy was

Opublikowano

Zapraszamy :wink:

samej jazdy jest jakieś 4h...normalnie jak bpw se poradziło w takim czasie to nie ma jakoś tragedii :wink:

:decayed:

Opublikowano

hymmmm Witaj .Nie wiem co to GT,ale odpowiem gdzie pracowałem.Kiedys pracowałem w firmie MIks,czyli Mirosław Gil,ale to juz przeszłość którą do jakiegoś czasu miło wspominam a pózniej żal ogromny,obcięcie stawek za wyjazdy i delegacje.Spadek o około 50% ,więc odzszedłem,nie będę jezdził za granicę z ludzmi za 100 zł za dzień.

Opublikowano

Reniu staruchu :naughty:

Stówa i zdrowia życzę :wink4:

Opublikowano
:drinks: