Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobimy Spota u mnie na działce :decayed:

kto chce to namioty można brać i grilla palimy

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no i wpadły 17" 215/45 ^^ hahahha chłopaki z wulkanizacji dali mi od razu 10% zniżki na prostowanie felg w przyszłości ^^

Opublikowano
Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? :wink:

Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń :)

No to git.

Trasę Chełmno-Toruń już zaliczyłem na obecnej glebie i było dobrze.

Dzięki :wink:

chyba najgorzej w Gnieźnie jest,pare miechów temu jeszcze jakies roboty drogowe były

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

Wisnia niestety nie mogłem :( wyrażam skruchę i mocne postanowienie poprawy... a kiedy teraz spocik ?? Środe czy Czwartek ??

jeszcze raz ta stacja co na niej robisz będzie zamknięta jak szef ze Świecia po nocy wraca to ci tą naklejkę z szyby zeskrobie :facepalm: jeszcze przełazi koło drzwi i nie widzi że szef podjeżdża :doh:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Siemka :kawa:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:hi:

Siemanko

Opublikowano
Panowie wie ktoś może jak wygląda trasa Bydgoszcz - Poznań, chodzi mi o koleiny? :wink:

Nie jest źle jeśli chodzi o koleiny. Na moje to prawie w ogóle ich tam nie ma. Na pewno nie jak na trasie np. Chełmno-Toruń :)

No to git.

Wylot z Bydgoszczy Szubińską prawy pas głębokie koleiny tylko lewym albo przez Stryszek

Opublikowano

No to git.

Wylot z Bydgoszczy Szubińską prawy pas głębokie koleiny tylko lewym albo przez Stryszek

Dzięks!

Opublikowano

co chciales?

Opublikowano

No to git.

chyba najgorzej w Gnieźnie jest,pare miechów temu jeszcze jakies roboty drogowe były

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

Wisnia niestety nie mogłem :( wyrażam skruchę i mocne postanowienie poprawy... a kiedy teraz spocik ?? Środe czy Czwartek ??

jeszcze raz ta stacja co na niej robisz będzie zamknięta jak szef ze Świecia po nocy wraca to ci tą naklejkę z szyby zeskrobie :facepalm: jeszcze przełazi koło drzwi i nie widzi że szef podjeżdża :doh:

Kiedy Ty byłes na mojej stacji ??

Opublikowano

rachunkowość to gówno..

Opublikowano

rachunkowość to gówno..

dam Ci namiar na księgowego jak za dużo podatku płacisz :evil2::thumbup:

Opublikowano
Opublikowano

Siemka :kawa:

Opublikowano

rachunkowość to gówno..

dam Ci namiar na księgowego jak za dużo podatku płacisz :evil2::thumbup:

nie trzeba, mam taki przedmiot na studiach - rachunkowość zarządcza. gówno jakich mało