Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:

Artur, Andrzej, kiedy w takim razie wpadacie? :naughty:

jak tylko Andrzej określi ,które odcinki ja be ósemką przejadę .......,a on będzie spał w tym czasie :decayed:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry: Robimy spota dziś? Proponuję 18:00 kto chętny?:naughty:
Opublikowano

na 18:30 idę na żużel.. więc ja odpadam :kwasny:

Opublikowano
:bry: Robimy spota dziś? Proponuję 18:00 kto chętny?:naughty:

ja na działkę właśnie wyjeżdżam :facepalm:

Opublikowano

Panowie szukam kogoś kto przyciemni mi szybki w rozsądnej cenie. Ktoś kogoś ?:)

Opublikowano

ja ściemniałem moje w Rybniku...polecam .....tylko ,że trza "kawałek" podjechać....avant 5-6h i gotowy :decayed:

---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------

:hi:

Opublikowano

Folmar, na Fordońskiej koło Sport Factory.

Opublikowano

Witam

Koledzy gdzie w Bydgoszczy mogę w przystępnej cenie wyczyścić kierownice turbo w 1,9 tdi ajm?

Zapiekły mi się i auto wpada w tryb awaryjny. Znacie kogoś to ogarnia ten temat?

Opublikowano

Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali :decayed:

bula87 , jędrekx ?

Opublikowano

Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali :decayed:

bula87 , jędrekx ?

w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię :wink:

Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink:

tylko Wojtek się ceni :wink:

Opublikowano

bula87 , jędrekx ?

w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię :wink:

Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink:

Nie ma problemu jak coś to dzwoń na tel bezpośrednio :good:

Opublikowano

bula87 , jędrekx ?

Nie bylo tak zle tu w Italii musial bym zaplacic x2 i bez polskiego certyfikatu:naughty:

Opublikowano

Panowie, jest ktoś chętny jutro na spot w okolicach 17-18? Dziadek będzie przejazdem w Bydgoszczy i moglibyśmy się zebrać ekipą :naughty:

Opublikowano

ja chyba będę wolny o tej porze to mogę podjechac :decayed:

Opublikowano

bula87 , jędrekx ?

A mnie to już nie zabierze od kiedy ma nowego pasażera :decayed:

Panowie, jest ktoś chętny jutro na spot w okolicach 17-18? Dziadek będzie przejazdem w Bydgoszczy i moglibyśmy się zebrać ekipą :naughty:

ja do 18-tej na nowym punkcie w Toruniu i jeszcze służbowym padłem więc niestety nie dam rady..:facepalm:

Opublikowano

kto parkuje przy Broniewskiego koło rynku parkuje brązowego sedana b5 z klubową wlepą na tyle? jerum trzeba odprawić egzorcyzmy :facepalm:

Opublikowano

a jaka cena ?

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

autofolie juz dzwonilem i 300zł od sedana biora

Opublikowano

bula87 , jędrekx ?

A mnie to już nie zabierze od kiedy ma nowego pasażera :decayed:

bez przesady :decayed:

a jaka cena ?

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

autofolie juz dzwonilem i 300zł od sedana biora

no to nie tak źle. myślałem, że drożej (kiedyś było drożej). jak w A3 przyciemniałem to Wojtek chciał wtedy 700zł (za Sportbacka), a ja płaciłem 400 :decayed: w Folmarze podobnie pewnie podobnie jak w auto foliach :wink:

Opublikowano