Opublikowano 16 Czerwca 201313 l Artur, Andrzej, kiedy w takim razie wpadacie? jak tylko Andrzej określi ,które odcinki ja be ósemką przejadę .......,a on będzie spał w tym czasie
Opublikowano 16 Czerwca 201313 l Robimy spota dziś? Proponuję 18:00 kto chętny? ja na działkę właśnie wyjeżdżam
Opublikowano 16 Czerwca 201313 l Panowie szukam kogoś kto przyciemni mi szybki w rozsądnej cenie. Ktoś kogoś ?
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l ja ściemniałem moje w Rybniku...polecam .....tylko ,że trza "kawałek" podjechać....avant 5-6h i gotowy ---------- Post dopisany at 07:50 ---------- Poprzedni post napisany at 01:46 ----------
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Witam Koledzy gdzie w Bydgoszczy mogę w przystępnej cenie wyczyścić kierownice turbo w 1,9 tdi ajm? Zapiekły mi się i auto wpada w tryb awaryjny. Znacie kogoś to ogarnia ten temat?
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ?
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink:
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ? w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink: tylko Wojtek się ceni
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ? w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink: tylko Wojtek się ceni Nie ma problemu jak coś to dzwoń na tel bezpośrednio
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ? w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię Ja przyciemnialem tutaj AUTO FOLIE - Profesjonalny montaż folii okiennych i samochodowych dosc szybko sie obrobili i oczywiscie z certyfikatem:wink: tylko Wojtek się ceni Nie bylo tak zle tu w Italii musial bym zaplacic x2 i bez polskiego certyfikatu:naughty:
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Panowie, jest ktoś chętny jutro na spot w okolicach 17-18? Dziadek będzie przejazdem w Bydgoszczy i moglibyśmy się zebrać ekipą
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ? w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię A mnie to już nie zabierze od kiedy ma nowego pasażera Panowie, jest ktoś chętny jutro na spot w okolicach 17-18? Dziadek będzie przejazdem w Bydgoszczy i moglibyśmy się zebrać ekipą ja do 18-tej na nowym punkcie w Toruniu i jeszcze służbowym padłem więc niestety nie dam rady..
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l kto parkuje przy Broniewskiego koło rynku parkuje brązowego sedana b5 z klubową wlepą na tyle? jerum trzeba odprawić egzorcyzmy
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Folmar, na Fordońskiej koło Sport Factory. a jaka cena ? ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- autofolie juz dzwonilem i 300zł od sedana biora
Opublikowano 18 Czerwca 201313 l Jadę pod namiot w weekend na działkę tak więc wpadać grilla się odpali bula87 , jędrekx ? w piątek piję.. zobaczę w jakim będę stanie w sobotę i jak będzie wyglądała sytuacja u mnie w domu. niestety póki co nie jest za specjalnie dobrze i cały czas musi ktoś siedzieć w domu z moją babcią. a w weekendy staramy się żeby moi rodzice gdzieś wyszli, bo moja mama praktycznie 24h jest z babką.. jeśli będzie ok to chętnie przyjadę i zabiorę Natalię A mnie to już nie zabierze od kiedy ma nowego pasażera bez przesady Folmar, na Fordońskiej koło Sport Factory. a jaka cena ? ---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ---------- autofolie juz dzwonilem i 300zł od sedana biora no to nie tak źle. myślałem, że drożej (kiedyś było drożej). jak w A3 przyciemniałem to Wojtek chciał wtedy 700zł (za Sportbacka), a ja płaciłem 400 w Folmarze podobnie pewnie podobnie jak w auto foliach