Opublikowano 11 Października 201312 l Panowie jak zrobicie spota w niedziele to chetnie zawitam, dlugo mnie nie było, aktualnie jestem poza regionem wiec pasuje mi jak najpozniej w niedziele
Opublikowano 11 Października 201312 l to jak Panowie i Panie.. co z weekendem? zróbmy tradycyjną listę! proponuję niedzielę, okolice 18-19-20 pod Tesco LISTA CHĘTNYCH: 1. jedrekx 2. ... 2. Artur82
Opublikowano 12 Października 201312 l przepraszam, ja jutro nie przyjadę. moja babcia zmarła w nocy i nie mam nastroju. w środę mam pogrzeb w okolicach Solara
Opublikowano 12 Października 201312 l Jędrek współczujemy PS. Czy ktoś oprócz Dropsona będzie na spocie??
Opublikowano 12 Października 201312 l Jędrek współczujemyPS. Czy ktoś oprócz Dropsona będzie na spocie?? jutro? ja prawdopodobnie bede
Opublikowano 12 Października 201312 l Witam Jedzie może ktoś z Was jutro do Niemiec? Potrzebuję się dostać do Hamburga na poniedziałek rano
Opublikowano 13 Października 201312 l Panowie ma ktoś pompę wspomagania do b5 benz. Moja wyje i powoli zdycha
Opublikowano 13 Października 201312 l magiel niestety tez przy zimnych porankach trochę sie przycina, kurde jak caly czas byl spokoj, tak zaczyna klekac wszystko na raz
Opublikowano 13 Października 201312 l starosc nie radosc..... u mnie jest tak ze kierownica ladnie chodzi tzn lekko ale gnoi strasznie przy koncowkach drazkow...... nawet wydaje mi sie ze kiera chodzi lzej niz w nissanie ale tam jes wsp. el.
Opublikowano 13 Października 201312 l dobra dziweczyny to kto dzisiaj będzie? Solar o 18 będzie w Bydgoszczy,wstępnie ustwiłem się z nim na Orlenie na błoniu a później TESCO? weźmie ktoś aparat?
Opublikowano 13 Października 201312 l Ja mam czas miedzy 17-19, jeśli coś się dzieje to dajcie znać gdzie, podjadę.