Opublikowano 30 Marca 201610 l co myślicie o spotkaniu w Toruniu w sobotę na Cars&Coffee? Wybiera się ktoś?
Opublikowano 30 Marca 201610 l ja bede dopiero wieczorem w domu :/ w niedziele jest "wypędzanie zimy z miasta" organizowane przez Moto CT m.in. będzie tam Damian, możemy się w niedziele gdzieś tam ustawić na spota.
Opublikowano 30 Marca 201610 l ja bede dopiero wieczorem w domu :/ w niedziele jest "wypędzanie zimy z miasta" organizowane przez Moto CT m.in. będzie tam Damian, możemy się w niedziele gdzieś tam ustawić na spota. bedziemy na telefon bedziemy na telefon
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Siema, wiecie gdzie w Toruniu ktoś zajmuje się regeneracja felg? Pozdro
Opublikowano 2 Kwietnia 201610 l Siemka Kierownik Audi sprzedał, ja kupiłem drugie auto, ale Audi jeszcze zostaje, tym razem przestawił się rozrząd
Opublikowano 3 Kwietnia 201610 l Siemka Kierownik Audi sprzedał, ja kupiłem drugie auto, ale Audi jeszcze zostaje, tym razem przestawił się rozrząd LZ9U jakiś pechowy kolor, duże szkody? Mi świeżo wymieniony napinacz łańcucha się rozsypał... WIŚNIA TRUKNĄŁ