Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 15.01.2017 o 15:33, karpatka napisał:

Siema :hi:

Mordeczki gdzie w Bydgoszczy można zregenerować pompę wspomagania?

Ja wolałem kupic nową, ale napewno nie dawaj do tego zakładu w Niwach gdzie magle i pompy regenrują, nieudaczniki straszne, kase, czas i nerwy przez tych korasów tylko straciłem....

B6 u nich robiłem, mieli mi regenerowac magiel, nie mieli od B6 to wstawili od B7 ale ........servtronic a otwór zaślepili gdzie powinien dojsc przewód od dynamicznego układu, efekt taki że auto gasło przy ruszaniu taki był opór na pompę, dwie lawety zapłacilem, jak fura gasła pojechałem na parking , dwa bączki i jak wy***rdolił ten zaslepiony otwór to całe auto w płynie od wspamagania, po miesiącu jak juz miałem piane i pojechałem zabrac auto to okazało się że dauny zalały różowy płyn od wspmagania......skończyło sie na kupnie nowego magla i nowej pompy, a u nich ostrą awanturą i oczywiście zwrotem kasy......także, naprawde dauny z nich niemilosierne, jeden głupszy od drugiego tam .....

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Opublikowano

Bartek, wczoraj widziałem Twoje ex Cabrio.. .jak można było je spaskudzić z przodu ledami a'la a6 c6... z tyłu czarne lampy..

Opublikowano

Wymieniał ktoś z Was płyn od wspomagania w B5 ? :mysli:

Opublikowano
3 godziny temu, A4CCH napisał:

Wymieniał ktoś z Was płyn od wspomagania w B5 ? :mysli:

No raczej, jak w każdym innym aucie się wymienia, zdejmujesz wąż od powrotu do zbiorniczka i majtasz lewo prawo az wszystko wyleci, potem gasisz audinie.
Następnie zakładasz wąż z powrotem, zalewasz wszystko i kręcisz lewo, prawo aż się odpowietrzy. Ot cała magia.;)

Opublikowano
15 godzin temu, Brzeziak napisał:

No raczej, jak w każdym innym aucie się wymienia, zdejmujesz wąż od powrotu do zbiorniczka i majtasz lewo prawo az wszystko wyleci, potem gasisz audinie.
Następnie zakładasz wąż z powrotem, zalewasz wszystko i kręcisz lewo, prawo aż się odpowietrzy. Ot cała magia.;)

Wąż powrotny rozumiem że to ten mniejszy ? Ściągać go przy zbiorniku na płyn, czy na dole ? Słyszałem że na zgaszonym silniku to się robi, i że również warto przepuścić trochę nowego płynu przez układ w celu przepłukania. Nigdy tego nie robiłem stąd pytania. To moje drugie auto, proszę o trochę wyrozumiałości :D Pierwsze to OLEJO ŻERNE Audi 80 ^^ Tam nie zmieniałem tylko przepalała, miałem ją z rok, i tak do pierdół w niej uwagi nie przywiązywałem, miała wytrzymać aż uzbieram na inne auto. No i nastało, o tą już dbam jak się należy :) A jaki olej polecicie ? G 002000 MINERALny, słyszałem że syntetyka nie można, bo o-ringi na maglu są pod minerała i na syntetyku może puścić.

Opublikowano
Dnia 19.01.2017 o 08:20, jedrekx napisał:

Bartek, wczoraj widziałem Twoje ex Cabrio.. .jak można było je spaskudzić z przodu ledami a'la a6 c6... z tyłu czarne lampy..

ehh.. no nic nie poradzisz, a o gustach się nie dyskutuje.. fakt faktem, że wszystkie moje ex auta tracą na uroku w rękach nowych właścicieli tymbardziej Audi..

Opublikowano

:hi:

Opublikowano

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

:bry::kawa:

Opublikowano
12 godzin temu, narkil napisał:

Znacie kogoś w Bdg, kto zajmuje się takimi rzeczami ?

http://vagsystems.com/audi-a4-b8-montaz-systemu-naglosnienia-bo

Euro Car Audio, Krucza 6 w Osielsku ;)

Opublikowano

Faktycznie robią, dzięki ! Raczej liczyłem na brak odpowiedzi, bo sam nic nie mogłem znaleźć a tu jednak.

Opublikowano

ja u nich robię co jakiś czas samochody i złego słowa nie mogę powiedzieć :)

Opublikowano

:siema:

żyje tu ktoś?

Opublikowano

SPOT !

Opublikowano
53 minuty temu, narkil napisał:

SPOT !

Najbliższy w Bukowinie :wink:

Opublikowano

no kurna pojechałbym ale nie mam z kim ; D żona wyjechała.

Opublikowano