Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Meetingi Kujawsko-Pomorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O i coś dziać się będzie :naughty:

• Odpowiedzi 43,3 tys.
  • Wyświetleń 1,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

do wyjaśnienia - jestem tu cały czas i mam się super. Nie mam o czym pisać a więc nie piszę ale czytam raz dziennie minimum.

Postaram się podjechać oczywiście dziś ale pewnie jak już podjadę to ciut się spóźnię :)

Opublikowano

Dzis bylo ok :) zobaczymy co bedzie w bydgoszczy moze wiecej typa bedzie:D[br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 22:31_________________________________________________Mamy kogos co ma naglosnienie na spociki?? bo tak bez muzy troche cicho;d

Opublikowano

ja uwazam ze spocik w toruniu sie udal i dolaczyl do naszego grona nowy klubowicz.

teraz juz tylko patrzec jak frekfencja bedzie sie powiekszac :)

Opublikowano

Klubowicze, którzy przybyli wczoraj pod Łuczniczkę...

24f7da3389455788m.jpg

a tak dla porównania spotyka się klub HTB i HTT...

f104d8d7aa1e88c8m.jpg

ae4380ae4107b804m.jpg

e051b4ef2c187939m.jpg

bd791fea05ea628cm.jpg

może i na nasze spoty zacznie pojawiać się aż tyle aut, a może to wina tego że przyjeżdżają tylko A4ki może gdyby pojawiały się A2ki A3ki A5ki A6ki A8ki Q5ki i Q7ki byłoby liczniej :)

Opublikowano

a to klubowicze którzy planowo spotkali się w Toruniu pod MotoAreną

a825afaf47d5398emed.jpg

od lewej

PETARA

MAJKI

NOWEK

RAFI

DROPSEN

+

KROGHOT który dojechał później

Opublikowano

ja przepraszam, że nie dojechałem, ale o 23 dopiero dotarłem do domu.. niestety mi z A4 nie wyszło i przywiozłem A3 Sportbacka.. ale mam nadzieję, że mnie nie wyśmiejecie jak zacznę nim przyjeżdżać na spoty... a właśnie! jakby ktoś chciał to będę miał ramki pod tablice z A4 klubu i nalepki.. kupiłem je przed samochodem :/

Opublikowano

niestety mi z A4 nie wyszło i przywiozłem A3 Sportbacka.. ale mam nadzieję, że mnie nie wyśmiejecie jak zacznę nim przyjeżdżać na spoty...

spoko przyjeżdżaj przyjeżdżaj chętnie obejrzę to cacko :) może i braciszek Don Pablito też zaszczyci nas swoją obecnością i pokaże co TTRka potrafi :>

Opublikowano

dobre zorganizowanie i nie będzie nam trzeba innych "A" i starczy A4. W końcu jeździ tego trochę po Kujawsko Pomorskim :)

ps. Rafi zapominałeś jeszcze o Marcintoruń który nie przyjechał swoją niunią bo ma jakąś awarie tylko innym autem

Tak sobie myślę że jak by się wszyscy (zmobilizowali) i zebrali to i ze 30 furek by było jak nie więcej.

Opublikowano

Klubowicze, którzy przybyli wczoraj pod Łuczniczkę...

24f7da3389455788m.jpg

a tak dla porównania spotyka się klub HTB i HTT...

f104d8d7aa1e88c8m.jpg

ae4380ae4107b804m.jpg

e051b4ef2c187939m.jpg

bd791fea05ea628cm.jpg

może i na nasze spoty zacznie pojawiać się aż tyle aut, a może to wina tego że przyjeżdżają tylko A4ki może gdyby pojawiały się A2ki A3ki A5ki A6ki A8ki Q5ki i Q7ki byłoby liczniej :)

przypominam że spoty są klubu AUDI A4 inne maja swoje spoty, a spot odbywał sie tym razem w toruniu i o tym się pisało, a że akurat na łucznicce inni mieli swoje spoty nie znaczy że my musieliśmy tam być. troche zdziwiony jestem i pewnie inni ze stałej ekipy też po wklejeniu fotki mrt i filipa z ich indywidualnego spotu pod łuczniczką oraz komentarz porównujący ich spoty innych z naszymi, nieunikniona jest poważna rozmowa na ten temat na następnym spocie ze starą ekipą :mysli: widac na zdjęciu że jeszczę późno nie było wiec jak mamy to rozumiec, nie chciało wam sie do torunia jechac? koszty? czy wyższe mniemanie? :polew:

Opublikowano

po tych wszystkich wypowiedziach aż boję się podjechać A3 bo to przecież nie jest A4, a kolega Majki wyraźnie dał do zrozumienia, że chciałby widzieć tylko A4... :|

Opublikowano

po tych wszystkich wypowiedziach aż boję się podjechać A3 bo to przecież nie jest A4, a kolega Majki wyraźnie dał do zrozumienia, że chciałby widzieć tylko A4... :|

spoko zapraszamy wszystkie audiczki :) wiec do zobaczenia w srode wez ramki to moze ktos kupi

Opublikowano

Po zdjęciach MRT stwierdzam,iż HTB i HTT biją nas na łeb na szyje...Czy tak powinno być??

Opublikowano

Ja tam nie widzę żeby ktoś nas bił na łeb na szyje. Zresztą łatwiej kupić furę za 10-20tyś a niżeli 20-50tyś i pewnie dla tego mają tyle.

To co Panowie zmieniamy na coś innego :):)

Nie zazdrościć innym tylko zasuwać na spoty a nie się wykręcacie!!!!!!!!!!!!!!

dobra już nic nie napiszę :(

Opublikowano

przyjedz...

moja żonka też czasami wpada atrójką

nawet beemki sie zdarzały na naszych zlotach..

Opublikowano

przypominam że spoty są klubu AUDI A4 inne maja swoje spoty, a spot odbywał sie tym razem w toruniu i o tym się pisało, a że akurat na łucznicce inni mieli swoje spoty nie znaczy że my musieliśmy tam być. troche zdziwiony jestem i pewnie inni ze stałej ekipy też po wklejeniu fotki mrt i filipa z ich indywidualnego spotu pod łuczniczką oraz komentarz porównujący ich spoty innych z naszymi, nieunikniona jest poważna rozmowa na ten temat na następnym spocie ze starą ekipą :mysli: widac na zdjęciu że jeszczę późno nie było wiec jak mamy to rozumiec, nie chciało wam sie do torunia jechac? koszty? czy wyższe mniemanie? :polew:

Koszty nie robią bo nawet 3.0TDI nie pali tyle co 1,8 i mniemanie też nie ma nic do rzeczy.

Kolejna sprawa w moim przypadku wygląda następująco kończąc pracę o 19:30 o 20 mogę być pod Łuczniczką w Bydgoszczy ale nie w Toruniu.

30 min na dojazd do Torunia z Łuczniczki to wyczyn chyba tylko dla RS4ki (C1 KUBA) dlatego też preferuję Bydgoszcz gdyż mogę zrobić kilka fotek w blasku słońca a nie lamp oświetlających parkingi.[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:13_________________________________________________

Spoko Jędrek przyjeżdżaj i zabieraj ramki i naklejki może coś przypasujemy do czarnej mamby :wink4:

Opublikowano

Witajcie

Od niedawna posiadam A4 i chętnie podjadę na najbliższe spotkanie :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witajcie

Od niedawna posiadam A4 i chętnie podjadę na najbliższe spotkanie :)

pozdrawiam

Witam nowego użytkownika tej pięknej marki i gratuluje dobrego wyboru. Zapraszamy na spotkania i na udział w życiu forum.

Pozdrawiam

Opublikowano

Proponuje wojne uliczna;d I wteby bedzie wiadomo kto jest leprzy czy a4 czy hondy;d

Opublikowano

:audi::quattro::dance2:

Porównywać nie ma co,

dorównać może mało kto...

:audi::dance2: