Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ładna ta B8... ale bez MMI środek jest okropny moim zdaniem :wallbash:

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wg mnie normalny przebieg jak na diesla. I tak jak Binek mówi... pójdzie jak nówka z symbolicznym przebiegiem od dziadka, piate auto w rodzinie, niepalone w środku, w ogóle igła, nic nie stuka nic nie puka :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Ale urwał!!! :shocked:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 13:32_________________________________________________Mam pytanie, jest trochę osób u nas z tej Lapońskiej wioski zwanej potocznie Fordonem :decayed: wie ktoś może gdzie jest jakaś stacja kontroli pojazdów żeby przegląd podbić?

Opublikowano

Mam pytanie, jest trochę osób u nas z tej Lapońskiej wioski zwanej potocznie Fordonem :decayed: wie ktoś może gdzie jest jakaś stacja kontroli pojazdów żeby przegląd podbić?

masz coś do Fordonu?! :bicz: :bicz3: przegląd możesz zrobić koło ZUSu na SKP albo np koło Karmana otworzyli nową stację. ewentualnie Fampol

Opublikowano

No to jeszcze tylko jeden egzamin i po sesji :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Mam pytanie, jest trochę osób u nas z tej Lapońskiej wioski zwanej potocznie Fordonem :decayed: wie ktoś może gdzie jest jakaś stacja kontroli pojazdów żeby przegląd podbić?

zaraz Ci podbije co inne cwaniaczku :vava:

zobaczysz jak witamy takich w Fordonie :naughty:

Opublikowano

Grzechu przestań chodzić na tą kopaninę to agresor Ci minie :decayed:;)

Gość -makaveli-
Opublikowano

Grzechu przestań chodzić na tą kopaninę to agresor Ci minie :decayed:;)

to tylko żarty :pleasantry:

:sesese:

Opublikowano

Właśnie grzecha rozpoznałem na nagraniu z zadymy na Zawiszy, Grzechu mam propozycję, sfinansujesz mi resztę modów to na policję nie pójdę :polew:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Właśnie grzecha rozpoznałem na nagraniu z zadymy na Zawiszy, Grzechu mam propozycję, sfinansujesz mi resztę modów to na policję nie pójdę :polew:

już zamawiam RS-a b5 dla Ciebie tylko nie idź na mendownie :kox:
Opublikowano

Masz 48 godzin :polew:
Opublikowano

zazdroszczę.. ja jutro mam ten egzamin i nie jestem przekonany co do swojej wiedzy... :kwasny:

Gość -makaveli-
Opublikowano

Masz 48 godzin :polew:

może być :naughty:

5005280525_484bf07c1d.jpg

Opublikowano

zazdroszczę.. ja jutro mam ten egzamin i nie jestem przekonany co do swojej wiedzy... :kwasny:

Ważne, żebyś kojarzył o co chodzi. Generalnie to ona zadaje pytanie to samo dla całej trójki. Potem tylko rozwijanie tego. Ja wiedzy dużej też nie miałem ale lałem wodę. dr Gotowska powiedziała, że najlepiej ze wszystkich nasza trójka wypadła, bo nie klepaliśmy formułek, tylko mogła przeprowadzić egzamin na podstawie rozmowy. Z tej kartki spytała nas właściwie tylko z wpływu jednostki na organizację. Potem to ciągnęliśmy na zasadzie rozmowy :evil:

Opublikowano

zobaczymy :naughty: mam nadzieję, że 3 wpadnie i będzie święty spokój... ja za wiele nie wymagam :decayed:

Opublikowano

no filip autko sie prezentuje :good: dobry wybor