Opublikowano 17 Marca 201214 l buła nie wiesz czy w gordonie dostane korek wlewu płynu chłodzącego? bo mi się rozpadł
Opublikowano 17 Marca 201214 l dzień rozpoczęty od wkur..... jakiś xxxx mi auto porysowało ;//// niestety takie sqrwysyny chodzą po ulicach
Opublikowano 17 Marca 201214 l dzień rozpoczęty od wkur..... jakiś xxxx mi auto porysowało ;//// współczuje , mi też zarysował jakiś ch*j błotnik w zeszłym roku
Opublikowano 17 Marca 201214 l No na szczęście nie są to głębokie rysy ale będzie trzeba zrobić (nie potrzebne dodatkowe koszta) ale na wakacje bo teraz nie ma to sensu jak będę dokładkę na klapę doklejał to i to się od razu zrobi ale pogoda Piękna )))
Opublikowano 17 Marca 201214 l dzień rozpoczęty od wkur..... jakiś xxxx mi auto porysowało ;//// też już to przerabiałem, niestety takie społeczeństwo... ---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:15 ---------- buła nie wiesz czy w gordonie dostane korek wlewu płynu chłodzącego? bo mi się rozpadł zaraz sprawdzę i zadzwonię do Ciebie:wink:
Opublikowano 17 Marca 201214 l dobra Świeckie "społeczeństwo" który chętny podrzuci mnie do Kar-bet-u ? ---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:18 ---------- bo w mojej kozie puścił oring w tylnej części głowicy i wode wyrzygało
Opublikowano 17 Marca 201214 l dziś już widziałem wypadek na skrzyżowaniu Pelplińskiej - GOPRu w Fordonie... Honda Jazz vs motocykl. motorek "troszkę" rozwalony...
Opublikowano 17 Marca 201214 l http://allegro.pl/migacze-audi-a3-a4-skoda-fabia-octavia-smoke-i2211422388.html :naughty:
Opublikowano 17 Marca 201214 l Wiśnia no ten kawałek byś się przeszedł ja w robocie jestem do 14, a oni pewnie też krócej mają dziś bo sobota
Opublikowano 17 Marca 201214 l Wiśnia no ten kawałek byś się przeszedł ja w robocie jestem do 14, a oni pewnie też krócej mają dziś bo sobota ja,z rozwalonym kolanem furmanka już złożona Kempes
Opublikowano 17 Marca 201214 l moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks
Opublikowano 17 Marca 201214 l kiedy będzie znowu taka frekwencja ---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:40 ---------- moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks ja nawet wczoraj wosk wtarłem w moje rysy i ci powiem nawet wygląda tylko ten błotnik
Opublikowano 17 Marca 201214 l moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks grześ jak byś alu spolerował to by wgl wyglądało całkiem w pyte ---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:26 ---------- w zeszlym roku na poligonie w toruniu tez byla niezla frekfencja... ciekawe co bedzie w tym roku trzeba nowy filmik nagrać
Opublikowano 17 Marca 201214 l moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks grześ jak byś alu spolerował to by wgl wyglądało całkiem w pyte ---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:26 ---------- w zeszlym roku na poligonie w toruniu tez byla niezla frekfencja... ciekawe co bedzie w tym roku trzeba nowy filmik nagrać miałem zamiar przed założeniem ale już tak ciepło i brak czasu zmusił do założenia:wink: ale jak trafi sie chwila to doprowadzę je do porządku ---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:38 ---------- moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks ja nawet wczoraj wosk wtarłem w moje rysy i ci powiem nawet wygląda tylko ten błotnik pogadaj z bulą to powie Ci gdzie masz jechać i obędzie się bez kupna błotnika - gość jest MEGA
Opublikowano 17 Marca 201214 l moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks grześ jak byś alu spolerował to by wgl wyglądało całkiem w pyte ---------- Post added at 17:28 ---------- Previous post was at 17:26 ---------- w zeszlym roku na poligonie w toruniu tez byla niezla frekfencja... ciekawe co bedzie w tym roku trzeba nowy filmik nagrać miałem zamiar przed założeniem ale już tak ciepło i brak czasu zmusił do założenia:wink: ale jak trafi sie chwila to doprowadzę je do porządku ---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:38 ---------- moja fura osiadła dziś na aluskach nareszcie wygląda tak jak powinna jeszcze zderzaczek i będzie koks ja nawet wczoraj wosk wtarłem w moje rysy i ci powiem nawet wygląda tylko ten błotnik pogadaj z bulą to powie Ci gdzie masz jechać i obędzie się bez kupna błotnika - gość jest MEGA mnie chodziło o polerkę taką a co do błotnika to chciał bym ten co mam bo jest w ocynku a drugi znaleźć ocynk to mnie się nie chce.
Opublikowano 17 Marca 201214 l juz czas najwyzszy znalesc kogos z odpowiednim sprzetem i umiejetnosciami zeby skrecic jakis dobry filmik z autami z kuj-pom.... ciekawe jaki koszt by byl zamowienia jakiegos profesjonalnego fotografa/kamerzysty? ktos sie orietuje? wiem ze na audi-80 chyba dj ftb (chyba ze cos przekrecilem ale zaras to sprawdze) cos takiego robil i nawet jezdzil po polsce i ogarnial filmiki z autami... w toruniu tez byl...