Opublikowano 21 Lipca 201214 l siema..... bula fury nie widać pod Komfortem.... przeniosłeś się gdzieś??
Opublikowano 21 Lipca 201214 l ja już po spocie, dzięki dziś wybitnie spot Audi A4 był... pojawił się Nissan, Citroen, Audi A5 i jedno.. Audi A4
Opublikowano 21 Lipca 201214 l Dobrze za Reniu przyjechal bo by byl prawdziwy spot a4.... ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- i takie tam...... dywaniki....
Opublikowano 21 Lipca 201214 l Reniu przypomnij mi w niedziele wieczorem o tym boczku bo mam do w garazu a i tak musze w poniedzialek tam podjechac..
Opublikowano 21 Lipca 201214 l siema..... bula fury nie widać pod Komfortem.... przeniosłeś się gdzieś?? koniec opierdalania teraz ciągnę na swój rachunek Dobrze za Reniu przyjechal bo by byl prawdziwy spot a4....---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:28 ---------- http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/DSCF2304.jpg i takie tam...... dywaniki.... http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/DSCF2306.jpg oj tam oj tam... jak się ma Padakę w wersji "exclusive" to i dywaniki z wykładziny hotelowej się znajdą dzięki wszystkim obecnym za spota
Opublikowano 23 Lipca 201214 l Koledzy gdzie mogą dać do wypiaskowania i malowania felgi 18 cali? Żeby było cenowo dobrze i wyglądało dobrze:)
Opublikowano 23 Lipca 201214 l jak by ktos chcial MOTULA w fajnej kasie to pisac na weekend potrzebuje 8L 0w40 i filtr oleju do BMW e38 silnika m62TUb35 .... daj znać na PW czy masz
Opublikowano 23 Lipca 201214 l ale mi się tydzień zaczął... <br /><br /> Wiśnia masz jeszcze te pisaki? Bo ryski muszę zatuszować
Opublikowano 23 Lipca 201214 l AC nie mam, pójdzie z OC sprawcy, ogólnie to szału nie ma.. w piątek będą oględziny szkodowca, ale przy mechaniku i jak będzie chciał to przy nim będą zdejmować elementy
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Koledzy gdzie mogą dać do wypiaskowania i malowania felgi 18 cali? Żeby było cenowo dobrze i wyglądało dobrze:) ja malowalem swoje w arpolu po znajomosci za 250zl ale nie polecam..... straszna sztuka.... ---------- Post dopisany at 09:57 ---------- Poprzedni post napisany at 09:56 ---------- AC nie mam, pójdzie z OC sprawcy, ogólnie to szału nie ma.. w piątek będą oględziny szkodowca, ale przy mechaniku i jak będzie chciał to przy nim będą zdejmować elementy to dobrze ze nie z twojej winy... ---------- Post dopisany at 09:58 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- bardzo dobrze bo czesto wychodzi ze po rozebraniu dopiero wychodzi co jeszcze jest uszkodzone i trzeba wolac rzeczoznawce jeszcze raz...