dobis1 Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował
WIŚNIA Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz
dobis1 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz przecież wiesz że jestem wrogiem alkoholu
WIŚNIA Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz przecież wiesz że jestem wrogiem alkoholu raz kiedyś nie zaszkodzi
Kempes_1985 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz przecież wiesz że jestem wrogiem alkoholu raz kiedyś nie zaszkodzi Kusiciel znowu kusi. W Polo ma zniżkę za przyprowadzanie klientów do monopolu
Marko42 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 chopy ma ktoś może zbędną końcówkę tłumika ( tłumik końcowy )najlepiej od diesla ta zagięta dwururka na szrocie liczą sobie jak za cały tłumik końcowy
WIŚNIA Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz przecież wiesz że jestem wrogiem alkoholu raz kiedyś nie zaszkodzi Kusiciel znowu kusi. W Polo ma zniżkę za przyprowadzanie klientów do monopolu odzywa się abstynent
Kempes_1985 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 mi się dziś połamała góra rurki (tej w którą wchodzi bagnet) bawił się ktoś kiedyś w wymianę takiego badziewia? grosze kosztuje.... podgrzej końcówkę plastiku i troszkę nasmaruj i wejdzie jak w mokrą pi........ ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- tak,ja w gordonie za 4 zł dostępna dobis wie coś w tym temacie ---------- Post dopisany at 01:53 ---------- Poprzedni post napisany at 01:49 ---------- a nie,Grześ kupował wpadł byś na flache a nie się szczerzysz przecież wiesz że jestem wrogiem alkoholu raz kiedyś nie zaszkodzi Kusiciel znowu kusi. W Polo ma zniżkę za przyprowadzanie klientów do monopolu odzywa się abstynent Widziałeś mnie kiedy pijanego??
bula87 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 co nie podjechałeś ? Przepraszam, ale byłem zawalony pracą na niedzielną imprezę miałem do Ciebie dzwonić, ale niedziela jest dla ludzi
przemciotorun Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Reniu w piatek 20 na umk? ktos jeszcze moze chetny
Rekomendowane odpowiedzi