Artur82 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 na bank było coś na łuczniczce bo tam sie zbieraja wszystki marki...a a4 to juz dawno spota nie miało wybiera się ktoś?? --->> STS TUNING-SHOW i MOTO INSPIRACJE Bydgoszcz 2013 [program] - Enjoy Bydgoszcz
jedrekx Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 na STS jadę dziś pierwszy wyścig.. przegrany z Mercedesem C-klasą.. 50 koni mniej miał ale FWD to jednak porażka przy starcie
silidario Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 na STS jadę dziś pierwszy wyścig.. przegrany z Mercedesem C-klasą.. 50 koni mniej miał ale FWD to jednak porażka przy starcie Oj tam ... Dobrze było Nastepnym razem bedzie lepiej :PP
Artur82 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 na STS jadę dziś pierwszy wyścig.. przegrany z Mercedesem C-klasą.. 50 koni mniej miał ale FWD to jednak porażka przy starcie Jedrek powaga tak poszedł Ci ze startu??
rafi_a4 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 a nowek was odnalazl bo dzwonil do mnie wieczorem
jedrekx Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 na STS jadę dziś pierwszy wyścig.. przegrany z Mercedesem C-klasą.. 50 koni mniej miał ale FWD to jednak porażka przy starcie Jedrek powaga tak poszedł Ci ze startu?? Artur, na starcie stałem i mieliłem w miejscu. Fakt, że też troche przespałem start i już nie było jak dogonić. Następnym razem jak będzie to spróbuję i poćwiczę starty
jedrekx Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jak najbardziej, liczy się przecież fun
Arturoo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jedrek możemy stanąć nawt razem Jak najbardziej, liczy się przecież fun fun to będzie jak przegrany będzie stawiał litra za każdą długość auta na jaką odjechał mu przeciwnik ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- to ja stanę ze zwycięzcą to na końcu trza zaprosić tego ziomka do lanosa
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jedrek możemy stanąć nawt razem Jak najbardziej, liczy się przecież fun fun to będzie jak przegrany będzie stawiał litra za każdą długość auta na jaką odjechał mu przeciwnik ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- to ja stanę ze zwycięzcą to na końcu trza zaprosić tego ziomka do lanosa założę 16" i po robocie
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 byłes w swoim wątku dzisiaj ? czytał?
Arturoo Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 ja .........zbierz tam ekipę u siebie i co zorganizujemy............. ................jaką kujawsko-śląską bibkę
WIŚNIA Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 ja .........zbierz tam ekipę u siebie i co zorganizujemy............. ................jaką kujawsko-śląską bibkę ten sam skład jedzie
rafi_a4 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 dzis o 18:30 ktos mowil ze zlot audi na łuczniczce-jedzie ktos?
jedrekx Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 czyje granatowe B6 (chyba S-line), z rejestracją CCH na klubowych ramkach, widziałem w Toruniu na parkingu strzeżonym niedaleko teatru?
Rekomendowane odpowiedzi