manny90 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Rozcieta opona na dobry poczatek dnia...
jedrekx Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 zapraszam wszystkich, którzy mają facebooka do polubienia strony naszej restauracji: https://www.facebook.com/RistoranteDelMercato z góry dzięki
Tomeks Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Pany,bedzie może ktoś z was jechał do trojmiatsa?
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 niema moze ktos czarnej kostki od climatronika D i paru pinow z kabelkami do niej?
manny90 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Pany,bedzie może ktoś z was jechał do trojmiatsa? Czasami jeżdżę służbowo. Do końca października jeszcze pracuje, może akurat się kurs trafi (Nie mogę obiecać). Coś trzeba?
Tomeks Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Chińską patelnie,z 10 dużych porcji
Krystian1987 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Pany Mam pytanko. Kojarzycie może kto na forum sprzedawał nowe opony w dobrych cenach? Wydaje mi się, że gdzieś, ktoś, kiedyś zakładał taki wątek, ale nie ma po nim śladu :| Chyba, że się mylę ;/
manny90 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Chińską patelnie,z 10 dużych porcji
Tomeks Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Chińską patelnie,z 10 dużych porcji No powaga:smiley: ---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ---------- Pany Mam pytanko. Kojarzycie może kto na forum sprzedawał nowe opony w dobrych cenach? Wydaje mi się, że gdzieś, ktoś, kiedyś zakładał taki wątek, ale nie ma po nim śladu :| Chyba, że się mylę ;/ prezes
Krystian1987 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 prezes Tak myślałem, że to Hugo. Napisałem na PW i cisza ;>
Arturoo Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 prezes Tak myślałem, że to Hugo. Napisałem na PW i cisza ;> Cierpliwości....on ma przeszło 70k takich jak my...
Robertuss Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 orientuje sie ktos gdzie w bdg lub kuj-pom (z wylaczeniem torunia bo tu bida) znajduje sie jakis duzy sklep/komis z wózkami dzieciecymi? Potrzeba używanego wózka? Tak się składa, że mam jeden na sprzedaż wlasnie nie chodzi o to czy uzywany czy nowy tylko wege/wielkosc po zlozeniu itp.... zona ma pare modeli ale jak pisalem wczesniej w toruniu bida, a przez internet nie chcemy kupowac..... Jakby co: JEDO Classic 3w1 gondola - spacerówka - nosidełko Świecie ? Tablica.pl Do sedana wchodził normalnie razem z pełnowymiarowym zapasem
przemciotorun Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 niestety nie ta waga.... i nie o bagaznik a4 tu chodzi a nissana zona czesto sama bedzie musial znosic wozek z 2 pietra takze kazdy kg mniej sie liczy..... pozatym a4 nie nadaje sie do przewozenia czego kolwieg w bagazniku bo jeszcze sie plastiki porysuja
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 prezes Tak myślałem, że to Hugo. Napisałem na PW i cisza ;> mrogal też
manny90 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg?
Arturoo Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:34 ---------- Wiśnia masz cały czas możliwość piaskowania felg? tak sorki ....WIŚNIA jeszcze pewnie śpi to Ci za niego odpiszę
Rekomendowane odpowiedzi