jedrekx Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zawisza dziś dal rade!!!Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka no i git. Jedrek gdzie mnie wyptrzyles? jak do Ciebie pisałem to stałeś akurat w kolejce do świateł przed dworcem PKS. ja jechałem w stronę ronda Jagiellonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 siema bomble Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 awans widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ale tu stypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 :-) Wysłane z mojego MT11i przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 ale tu stypa Przez grzeczność....nie zaprzeczę wysłane z one v ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Jakby na śląsku tak było........ . . . . . . . . . ........to dawno by kropki leciały... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 no ale u nas nie ma kto walić kropami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Podesłać trza ...?....jak trza to sie podeśle... wysłane z one v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 bry w ten okropny pogodowo dzień.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 chyba się jeszcze nie obudziłam bo to co zobaczyłam za oknem mnie przeraziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 jutro robicie może spota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 gdzie w Bydgoszczy kupić przewody hamulcowe w stalowym oplocie HELa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 gdzie w Bydgoszczy kupić przewody hamulcowe w stalowym oplocie HELa?? pisz do dev'a edit btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi