WIŚNIA Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 takie tam po wizycie na Kaszubach...1/2 Quattro daje rade
Artur82 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam Panowie. Przepaliła mi się lampa ksenonowa ostatnio, powiecie mi gdzie wymienię to w miarę tanio? moge pomoc podbijaj na PW
jedrekx Opublikowano 30 Grudnia 2014 Opublikowano 30 Grudnia 2014 tym razem niecodzienny post! dam pracę programiście JAVA, jak macie kogoś takiego - kto chciałby pracować w rozwijającej się firmie, w przyjaznym zespole ludzi to dawajcie namiary na mnie: CV można przysyłać przez PW bądź adres e-mail [email protected]
szewczyk91 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Siemka Wczoraj zaprowadziłem autko do warsztatu nowo otwartego u mnie w Zamościu ruch spory ale że to sąsiad zabrał się od razu do roboty ogólnie diagnoza nie ciekawa więcej dowiem sie pewnie po nowym roku bo dzisiaj i jutro zamknięte a tak w ogóle to nadal nie mogłem odpalić ale jestem dobrej myśli w końcu ludzie od Konara robią Pozdro ludzie i Szczęśliwego Nowego Roku oby wasze furmanki się nie psuły mało paliły i na spoty chętnie jeździły
jedrekx Opublikowano 31 Grudnia 2014 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku dla Was! Życzę podejmowania samych ałusznych decyzji i optymizmu!
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
jedrekx Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Artur, mój brat ostatnio Cię kilka razy widział i stwierdził, że masz jedno z lepszych B6 jakie widział
eltom Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) I ja się pod tym stwierdzeniem podpisuję Edytowane 2 Stycznia 2015 przez eltom
Rekomendowane odpowiedzi